AIESEC te provocă să îți descoperi abilitățile de lider și să devii parte a celei mai mari rețele de tineri din lume

Publicat: 4 februarie 2023

Ți-ai spus că în 2023 vrei să ai parte de experiența vieții tale? AIESEC anunță deschiderea aplicărilor pentru a putea deveni membru. De ce să aplici în comunitatea lor de oameni frumoși și ambițioși? Continuă să citești acest articol și vei ști că trebuie să fii aici.

AIESEC în Chișinău este locul în care evoluezi zilnic și contribui la schimbarea oamenilor din jurul tău. Aici înveți să fii un lider adevărat, organizezi evenimente, îți îmbunătățești abilitățile de public speaking și cunoști oameni motivați și entuziasmați. Obții carnet de voluntar, pleci într-un exchange și vizitezi locuri noi, iar lista dată este tare lungă, de asta mai bine aplici și vezi cu ochii tăi toate oportunitățile oferite de organizație.

În AIESEC sunt 5 departamente distincte în care poți evolua:

# Stagii interne și externe – promovezi proiectele și produsele AIESEC, intervievezi și selectezi participanții internaționali, care vor pleca în stagii peste hotare;

# Marketing & Relații Publice – realizezi design, promovezi evenimentele și proiectele marca AIESEC;

# Relații externe – creezi oferte de parteneriat cu diferite companii din țară și stabilești parteneriate cu ele;

# Resurse umane – interacționezi cu oameni noi și vei fi tu cel care va recruta următorii membri din organizație;

# Finanțe și asistență legală – ești pasionat(ă) de finanțe, evidență contabilă și raportare financiară, astfel încât vei gestiona resursele organizației;

Cum devii voluntar(ă) AIESEC?

Ai între 18-30 ani? Ești motivat(ă), activ(ă) și cu o dorință mare de a investi timp și efort pentru o experiență de neuitat? Dacă ai răspuns da la aceste întrebări, atunci poți trece la etapa următoare, adică completarea formularului de aplicare – aici. Acest lucru îl poți face până pe 2 martie, ora 23:59, iar apoi membrii AIESEC vor lua legătura cu tine. Find your missing piece in AIESEC!

Pentru mai multe detalii, urmărește paginile lor de Facebook și de Instagram.

AIESEC este organizația internațională, non-guvernamentală, independentă, non-profit, prezentă în peste 110 țări. Creată în 1948 și condusă de tineri, se axează pe dezvoltarea potențialului și abilităților de leadership.

source:zugo.md
0