UNTOLD 2022 a fost votat în top 10 cele mai mari festivaluri din lume

Publicat: 28 ianuarie 2023

UNTOLD a fost ales pentru a doua oară în top 10 cele mai mari festivaluri din lume. Clasamentul a fost realizat de DJ Mag, o importantă publicație din industria muzicii electronice la nivel global. 

După o pauză de trei ani, revista britanică DJ Mag a publicat primul top al celor mai mari 100 de festivaluri ale lumii. Voturile au fost date de fanii de pe întreg mapamondul.

Pentru Top 100 Festivals, au votat peste 100.000 de fani din întreaga lume, în perioada 5-26 octombrie 2022. Festivalul UNTOLD ocupă locul 9 în clasamentul celor mai mari 100 de festivaluri din lume și a devansat festivaluri cu tradiţie precum Burning Man, Sziget, Lollapalooza, Parookaville sau Mysteryland.

Pentru ediția din acest an, creatorii uneia dintre cele mai frumoase experiențe de festival din lume, vor aduce în Cluj-Napoca nume sonore din muzica internațională. Trupa Imagine Dragons este una dintre premierele oferite de organizatorii UNTOLD pentru 2023. Tot pe mainstage-ul festivalului va reveni în acest an și legendarul Armin van Buuren. Evenimentul va avea loc în perioada 3-6 august 2023.

În Top 100 Festivals se plasează și Neversea, unul dintre cele mai apreciate festivaluri de la malul mării. Fanii din întreaga lume l-au votat în acest clasament și ocupă locul 51. În 2023, cei care iubesc marea, muzica și distracția sunt așteptați pe plaja din Constanța, pentru cea de-a cincea ediție, ce va avea loc între 6 și 9 iulie.

source:Afisha.md
0