Moses Ingram va juca în filmul biografic despre Whitney Houston

Moses Ingram (27 de ani), interpreta lui Jolene, prietena lui Beth Harmon din „Gambitul damei', va juca în viitorul film biografic dedicat regretatei Whitney Houston, scrie deadline.com.

Tânăra actriță pe care am văzut-o în aclamatul serial „Gambitul damei' va juca în apropiatul film biografic despre regretata cântăreață, intitulat „I Wanna Dance with Somebody'. Moses Ingram va interpreta rolul lui Robyn Crawford, asistenta și prietena de-o viață a excepționalei Whitney Houston (care va fi jucată de Naomi Ackie).

Filmul „I Wanna Dance with Somebody', care va avea ca sursă de inspirație viața faimoasei cântărețe și ascensiunea sa impresionantă la statutul de supervedetă, va fi regizat de Stella Meghie („Nu-i totul alb sau negru'). Scenariul va fi scris de Anthony McCarten, nominalizat la Oscar pentru „Teoria întregului' (2014). Povestea va detalia inclusiv relația dintre Whitney Houston și Robyn Crawford, care i-a fost la început asistentă, apoi i-a devenit director de creație și i-a fost prietenă apropiată până la tragica sa dispariție din 2012.

O artistă de Cartea Recordurilor!

Whitney Houston a erupt pe scena muzicală în 1985, o dată cu albumul său de debut, „Whitney Houston', care a devenit cel mai bine vândut album al unei artiste la acea vreme. De altfel, superba cântăreață a intrat în Cartea Recordurilor Guinness în 2009 ca fiind cea mai premiată femeie din toate timpurile. Whitney Houston a lansat șapte albume de studio și trei albume cuprinzând coloane sonore de film, toate fiind recompensate cu trofee ca diamant, multi-platină, platină sau aur.

Robyn Crawford, care i-a fost alături până la final, a scris în cartea sa, „A Song for You: My Life with Whitney Houston', publicată în noiembrie 2019, povestea emoționantă și complicată a prieteniei ei cu Whitney, incluzând în carte momente amuzante, anecdote, dar și secvențe dure și extrem de dramatice la care au luat parte împreună. Autoarea a vorbit inclusiv despre o relație amoroasă între ele, începută în adolescență, când s-au cunoscut, dar ținută secretă mai ales față de mama lui Whitney, Cissy Houston, care n-ar fi fost niciodată de acord cu ea.

Moses Ingram filmează în prezent la „Obi-Wan Kenobi', noul film din franciza „Războiul stelelor', alături de Ewan McGregor și Hayden Christensen. De asemenea, ea va avea rolul lui Lady Macduff în „The Tragedy of Macbeth', noua adaptare a celebrei piese a lui Shakespeare, care îl are ca regizor și scenarist pe celebrul Joel Coen. Filmul îi are în rolurile principale pe Frances McDormand (Lady Macbeth) și pe Denzel Washington (Lord Macbeth). Într-un alt rol îl vom vedea pe Harry Melling, care a jucat și el în serialul „Gambitul damei', în care a fost Harry Beltik, inițial rivalul la șah, apoi prietenul și iubitul lui Beth Harmon.

Naomi Ackie (29 de ani) s-a remarcat în filmul „Lady Macbeth' (2016) și a fost Jannah din „Star Wars: Skywalker – Ascensiunea' (2019). În prezent, ea poate fi văzută în rolul lui Hazel din serialul „Buturuga mică' (disponibil pe HBO Go), în care joacă alături de John Boyega.

source:TvMania
0