Unde vă puteți petrece timpul liber în luna februarie

Chiar dacă vremea e posomorâtă și ne „obligă” să stăm mai mult în casă, e timpul să ne stabilim programul și să hotărâm cum vom petrece timpul liber în ultima lună a acestei ierni.

Fie că sunteți pasionați de artă, fie că va plac cumpărăturile sau preferați să petreceți serile într-o atmosferă mai intimă, pe fundalul muzicii live, Afisha.md a pregătit o listă a celor mai atractive evenimente de divertisment care se vor petrece în luna februarie. Așadar, iată care sunt acestea:

Pe 9 februarie, la Palatul Național ”Nicolae Sulac”, va răsuna concertul ”Opus”! Formația Akord va susține un show aniversar în cadrul căruia va lansa un nou album. Concertul este un prilej numai bun pentru cei care vor să petreacă timpul într-o atmosferă relaxantă, veselă, să danseze pe fundalul unor piese speciale și să se distreze alături de prieteni sau persoana iubită. 

Luna februarie e luna dragostei, iar dragostea are nevoie de căldură, afecțiune, dar și de „mici gesturi” care să ne aducă și mai multe zâmbete pe față! 

Pe 10 februarie vino la iarmarocul YardSale “FEEL THE LOVE” ca să te pregătești așa cum se cuvine de marele eveniment al lunii februarie! Ce te așteaptă la iarmaroc? Peretele pentru declarații de dragoste, zona de înfrumusețare pentru femei, cortul cu secrete pentru fete și "prezicerea viitorului" în dragoste, multe cadouri pentru partenerul/a ta, felicitări tematice, bijuterii handmade și de brand, haine, accesorii, elemente decorative, carnete drăguțe, jocuri și multe alte lucruri care te vor ajuta să ai o sărbătoare reușită. 

De ziua îndrăgostiților, cei care vor să-și sărbătorească iubirea, o vor putea face pe muzica lui Smiley, căci pe 14 februarie, artistul român vine să „Aprindă Scânteia” pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”! 

Pentru cei care vor să dedice o seară literaturii, pe 16 februarie se va desfășura evenimentul literar ”Утраченный воздух”. Sunteți invitați să vă întoarceți, pentru o seară, în Chișinăul care nu mai există! 

În vechiul oraș cu străzi curate, cu aer proaspăt, cu miros de flori, în care oamenii, lipsiți de interese și prejudecăți, mergeau unii la alții în vizită ca să-și împartă bunăvoință și generozitate. În această călătorie în timp și spațiu, veți fi acompaniați și îndrumați de autorii Urusov, Alexandr Velitman, Greta Ionchis, Alexandr Goldman și Boris Kletinici.

Pe 17 februarie, pentru a vă detașa de monotonia săptămânală, sunteți invitați la Teatrul Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” pentru a viziona spectacolul satiric ”Колесо Фортуны” bazat pe romanul scris de scriitorul rus Iuri Polyakov - "Козленок в молоке”.

Povestea pornește de la un pariu neobișnuit care ”dă naștere” unui scriitor imaginar, unui roman nescris și unui premiu literar cât se poate de real! Este oare posibil să transformi un simplu trecător într-un mare scriitor, apelând la noile tehnici ale PR-ului? Este posibil oare ca dintr-un lucrător de pe șantier să faci un geniu al literaturii pe care să-l cunoască întreaga lume? Aflați duminică, 17 februarie! 

Pe 23 februarie, Orașul Subteran Cricova va găzdui carnavalul Underland! Un eveniment îmbătător și ”drăgăstos” vă invită să vă alăturați alaiului de artiști, actori și cântăreți de stradă, să vă bucurați de aptitudinile jonglerilor și magicienilor, să vă îndrăgostiți de statuile vii și să vă delectați din „munții” de mâncăruri delicioase și „râurile” de vin! 

De Dragobete, Vali Boghean Band vă invită la tradiționalul concert intitulat “Cu inima deschisă “. Petreceți împreună sărbătoarea autohtonă a dragostei savurând vocea inconfundabilă a artistului Vali Boghean. Duminică, 24 februarie, ora 18.00, la Palatul Național ” Nicolae Sulac” vă așteaptă cele mai frumoase și sincere melodii dedicate iubirii. 

Când sunteți în pană de idei în ceea ce privește modul în care vă puteți petrece timpul liber, aflați despre cele mai interesante și atractive evenimente care se vor petrece atât în Chișinău, cât și în întreaga țară, accesând site-ul afisha.md 

source:Afisha.md
0