Teatrul Național Satiricus Ion Luca Caragiale prezintă programul spectacolelor pentru luna mai

Teatrul Național Satiricus “Ion Luca Caragiale” a anunțat lista spectacolelor pentru luna mai. Vezi mai jos spectacolele care te vor face cu siguranță să iubești arta teatrului în această ultimă lună de primăvară.


Made in Moldova

Acest spectacol este prezentat pe scenele teatrelor din capitală deja de un deceniu, dar întrebările la care actorii încearcă să ofere un răspuns, au rămas actuale până în ziua de astăzi. Toți noi avem speranțe că ziua de mâine va fi mai bună, însă nimic nu se schimbă. De ce, oare?

Spectacolul va avea loc pe data de 7 mai, la ora 18:30.
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Doctor de femei

Personajul principal, doctorul Moulineaux, devine infidel către soția sa la doar șase luni de căsătorie. Într-un târziu soția sa află despre acest fapt, doctorul încercând să se îndreptățească implicându-l pe prietenul său - Bassinet, care în loc de a rezolva situația dintre cei doi, o face și mai complicată.

Spectacolul va avea loc pe data de 8 mai, la ora 18:30.
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Casa
PreviewImage

Acest spectacol este o premieră din toamna anului 2021, și una dintre cele mai vizitate piese ale Teatrului Satiricus. Succesul de public este determinat de o problemă actuală țării noastre, dar și desigur datorită profesionalismului celor din scenă.

Spectacolul va avea loc pe data de 20 mai, la ora 18:30.
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Fără Pijamale
PreviewImage

Aceasta este scrisă e baza unei comedii universale franceze - Moumou. Piesa se juca pe cele mai renumite scene ale lumii, pe Brodway, și chiar la Hollywood, și se bucura de un succes fascinant.

Spectacolul va avea loc pe data de 29 mai, la ora 18:30.
Biletele online pot fi cumpărate aici.


Pentru detalii despre spectacole, fii în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0