Spectacolele teatrului Satiricus din Chișinău, până la sfârșitul anului 2021

A fost fondat în 1990 de Alexandru Grecu. Teatrul Satiricus "Ion Luca Caragiale" din Chișinău e un teatru de factură modernă: profesează un text incitant, sintetizat organic cu dansul, cântecul, expresia corporală. Acesta participă la mai multe festivaluri şi concursuri. Trupa acestuia realizează un şir de turnee importante peste hotare. Timp de 22 de ani de activitate Teatrul National Satiricus "Ion Luca Caragiale" a realizat 36 de spectacole de referinţă.

Până la sfârșitul acestui an, au mai rămas zile numărate, însă cei de la Teatrul Satiricus "Ion Luca Caragiale" doresc să prezinte spectatorilor săi încă două piese de teatru. 

Pe data de 18 decembrie, va avea loc spectacolul "Bună dimineața, tăticule!".

Comedia „BUNĂ DIMINEAȚA, TĂTICULE!” este o adaptare după „Joyeuses Pâques” de Jean Poiret, un spectacol montat de Sandu Grecu. 

E o comedie spumoasă, despre micile noastre slăbiciuni, în acest secol grăbit.O poveste despre dragoste și trădare, despre infidelitate și devotament, despre triunghiul clasic (el, ea și amanta), ce ne violează spațiul nostru conjugal, despre inocență și imoralitate, în fine e despre noi, consumatorii de cultură. O comedie subtilă și foarte actuală, servită lejer, cu mult umor și scene destul de picante, ancorate în lumea sentimentelor umane.

Bilete puteți procura online pe site-ul afisha.md


Și pe data de 19 decembrie, va avea loc spectacolul "Nunta"

Această lucrare este una clasică adaptată după stilul dramaturgic al lui Anton Pavlovici Cehov ce îmbină muzica și coregrafia actorilor profesioniști. Acțiunea are loc la o nuntă îndestulată cu toate personajele necesare:

  • mireasa mulțumită
  • mirele încăpățânat
  • părinții neliniștiți

și mulți alți invitați printre care se regăsește și un ditamai general, care defapt are gradul mai mic decât al unui colonel. Într-un anumit moment, părinții miresei încep să se contrazică în fața fiicei lor, transformând “evenimentul fericit” într-un spațiu antagonist. Pe rând, toți oaspeții încep să devină mâhniți, și nunta ajunge să arate ca un loc încărcat cu energie negativă unde neplăcerile tuturor, defapt, prezintă morala întregii societăți.

Bilete puteți procura online pe site-ul afisha.md

Dacă ți-au plăcut recomandările noastre, fii în continuare cu ochiul pe noi pentru alte noutăți din lumea divertismentului.

source:Afisha.md
0