Scena FOSFOR va fi și mai spectaculoasă în acest an

Pe 30 iunie, pe malul lacului Ghidighici, pe noul teritoriu Goodzone se va desfășura cel mai tare festival al acestei veri FOSFOR.

14 artiști din Moldova și Europa promit să umple cele 12 ore cu hituri de top! Line-up divers, în care fiecare va găsi ceea ce îi este pe plac, un show gândit până la cele mai mici detalii, dansatori sexy, kilowați de lumină și, desigur, o scenă imensă!

Echipele Media Show Grup și MS Production nu încetează să vă uimească! În acest an, ei pregătesc o platformă absolut inedită. Scena prelungită până la 37 de metri, o nouă înălțime de 15 metri, locuri special amenajate pentru dansatori, o cantitate imensă de led-uri (circulă zvonul că fețele oaspeților festivalului vor fi iluminate de mai bine 120 de metri pătrați de ecrane) și, desigur, un sunet de cea mai înaltă calitate. Iată o listă de motive de ce trebuie să fii prezent la festival.

Amintim că Media Show Grup și MS Production lucrează la scena festivalului deja al patrulea an consecutiv. Datorită lor, toate edițiile festivalului sunt extraordinar de spectaculoase!

Nu rata posibilitatea de a veni la cel mai tare eveniment al acestei veri, pe care organizatorii îl pregătesc cu multă grijă special pentru tine!

Biletele pot fi cumpărate online pe site Afisha.md. În magazinele Enter (Chișinău), la casele Bisconcert de pe adresa bd. Ștefan cel Mare, 152 (Teatrul Național de Operă și Balet), dar și în oficiul Simpals (Ion Neculce, 5) și cel al companiei Mticket (str. Melestiu, 16/2). 

source:Afisha.md
0