Pensiuni și locuri de odihnă pentru familia dumneavoastră

Vine perioada rece a anului și fiecare dintre noi își dorește să se refugieze într-un loc de odihnă, departe de probleme și alte “dureri de cap”. Dacă încă nu ai vreo idee unde să te odihnești în următorul weekend, noi îți recomandăm câteva locații care cu sigur îți vor face zilele mai liniștite, te vor face să uiți de lucrurile negative ce ți s-au întâmplat, dar cel mai principal - aceste locuri se află în apropierea orașului Chișinău - ceea ce înseamnă că locul perfect pentru a te odihni confortabil este chiar alături de tine.

Eco Resort ButuceniSe află în satul Butuceni, pe teritoriul Complexului Orheiul Vechi, la doar 47 de kilometri de Chișinău. Aici veți găsi cazare în căsuțe țărănești, restaurant cu bucate tradiționale, saună, piscină interioară și exterioară - locul perfect pentru a te odihni în sânul familiei. Este unul dintre cele mai vizitate și cunoscute locuri din Orheiul Vechi. Prețurile pentru cazarea în hotel variază de la 34 de euro până la 83 de euro. În acest preț este inclus micul dejun, accesul la piscină, iar prânzul și cina pot fi comandate pe loc în restaurantul pensiunii.

Zona de odihnă “La iepurași”
La doar 5 km de orașul Florești, pe traseul Soroca-Bălți, se află baza de odihnă „La Iepurași”, ce propune turiștilor o relaxare totală. Aceasta include în spațiul său o zonă de odihnă bine amenajată, cu piscină, terasă și căsuțe de vacanță, cu saună și ciubăr relaxant și cu tril de păsărele liniștitor.

Pensiunea Valea Stâncii 
Pe malul râului Răut, în mijlocul satului Trebujeni, se află pensiunea “Valea Stâncii”, care vă va aminti de casa părintească, vă va ajuta să descoperiți tradițiile noastre naționale, Acest loc vă va învăța că pentru a te odihni cu adevărat este nevoie să uiți de tot ceea ce te îngrijorează și să te bucuri de împrejurimi. Prețul de cazare pentru o noapte este în jur de 43 de euro. 

Complexul de meșteșugari “Arta Rustică”
Complexul de Meșteșuguri “Arta Rustica” este amplasat în satul Clisova - localitate așezată în preajma traseului internațional Chișinău-Lvov. De la creare și până în prezent este mereu în schimbare. Acest loc are ca obiective cultivarea dragostei pentru tezaurul izvorât din moștenirea populară.  Aici vă veți afla în lumea meșteșugurilor practicate de străbunii noștrii; aici veți afla despre evoluția covorului basarabean și a costumului popular.

Pensiunea Turistică Hanul lui Vasile
Această pensiune este localizată la doar 8 km de orașul Chișinău. Acolo cu siguranță vă puteți odihni de la aglomerația urbană, bucurându-vă de adevărata frumusețe a naturii. Priveliștea lacului din curtea pensiunii vă va oferi o magie aparte, care vă va face să savurați orice moment acolo.

Dacă ți-au fost de folos aceste recomandări, urmărește afisha.md pentru noi sfaturi.

source:Afisha.md
0