Nu-ți vine să crezi cum Mariah Carey s-a făcut de râs din cauza piesei „All I want for Christmas is you”

Publicat: 29 noiembrie 2022

Mariah Carey face ce face și ajunge, din nou, sub lupa fanilor. De data asta, artista a gafat-o destul de grav și tot TikTok-ul vorbește despre asta.

Nici nu mai are rost să precizăm că Mariah Carey a dat startul sărbătorilor de iarnă! Ca în fiecare an, artista cântă una dintre cele mai de succes piese ale sale. „All I want for Christmas is you” este trademark-ul ei și este foarte mândră de asta. Pe baza acestei piese a vrut să obțină, oficial, titlul de „Queen of Christmas”, însă cererea ei a fost respinsă, iar dorința nu a devenit realitate.

Ei bine, diva nu se cramponează în astfel de „detalii”, așa că a urcat pe scenă mai încrezătoare ca niciodată. Artista a cântat la o ceremonie de Thanksgiving și cum nu are nicio piesă pentru această sărbătoare, a făcut un salt direct la Crăciun. „All I want for Christmas is you” a răsunat din toate boxele și bine că diva nu a cântat live!

Spunem asta nu pentru că nu ar avea voce, ci pentru că se pare că a cam uitat versurile. Mariah Carey a făcut palyback, însă nu asta i-a uimit pe fani. De aproape de 30 de ani de când s-a lansat piesa, toată lumea se aștepta va artista să viseze versurile. Ei bine, spre finalul piesei, Mariah s-a încurcat și se poate vedea cu ochiul liber că murmură alte versuri decât cele care trebuie.

source:Afisha.md
0