Noutăți bune: Am lansat propria aplicație mobilă

Afisha.md, portalul informațional și de divertisment, сel mai comod ghid de evenimente și locuri de recreere, a lansat propria aplicație mobilă. Aplicația disponibilă pentru Android și IOS, va fi un ajutor indispensabil pentru toți cei care vor să-și petreacă timpul într-un mod interesant.

Utilizatorii aplicației mobile vor putea beneficia de principala funcționalitate a site-ului, doar că de pe propriul telefon sau tabletă. În acest sens, echipa noastră de dezvoltatori a încercat să păstreze confortul utilizării tuturor instrumentelor din versiunea desktop în aplicația mobilă. Interfața intuitivă, realizată într-un stil minimalist și navigarea comodă, vor face aplicația plăcută și ușor de utilizat.

Cu ajutorul afisha.md, utilizatorii vor putea afla din timp programul tuturor filmelor, concertelor, spectacolelor și expozițiilor. Datorită integrării cu Point Map, alegerea localului potrivit din lista de cafenele, baruri, restaurante și alte localuri populare este o chestiune de câteva minute. În plus, aplicația include și o selecție de știri actuale din lumea muzicii, cinematografului și a showbizului.

Una dintre prioritățile de bază ale aplicației este posibilitatea de a procura bilete online pentru evenimentele din capitală și din afara Chișinăului. Aplicația vă permite să cumpărați bilete la concertul trupei preferate sau la premiera unui spectacol în orice moment al zilei, în doar câteva click-uri. Biletele pot fi achitate cu cardul bancar sau în terminalele de plată. Toate biletele cumpărate sau rezervate se vor păstra în cabinetul personal.

Aplicația mobilă, care e deja disponibilă în Play Market și App Store este doar primul pas. Realizăm că încă e departe de a fi perfectă, dar echipa noastră se va ocupa în permanență de perfecționarea acesteia. Sperăm că aplicația noastră va fi cea mai des-solicitată în telefonul Dumneavoastră!  

source:Afisha.md
1