Lista spectacolelor de la Teatrul Național de Operă și Balet Maria Bieșu pentru luna Mai

Publicat: 29 aprilie 2022

Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu" prezintă piese de talie mondială, îndrăgite de iubitorii de operă din toată lumea. În următoarea lună, Teatrul va prezenta vizitatorilor săi următoarele opere:

Traviata - operă în patru acte

O piesă unică în felul ei, scrisă de Giuseppe Verdi - Traviata, ne redă o povestire despre iubire și neglijare, viață și moarte, inocență și regret. Povestea contradictorie creează și chipul personajului principal - Violeta Valerie.

Opera va avea loc pe data de 8 mai, la ora 17:00.
Biletele online pot fi procurate aici.


Turandot - operă în trei acte

Acțiunea se petrece la Pekin, în timpurile nedefinite ale basmelor populare și ne relatează povestea prințului Calaf, care se îndrăgostește de cruda și frumoasa prințesă Turandot.
Se anunță în țară, că pentru a obține permisiunea de a se căsători cu ea, pretendentul de sânge regesc trebuie să rezolve trei ghicitori, iar orice răspuns greșit are drept rezultat moartea.
Calaf trece testul, dar Turandot refuză încă să se căsătorească cu el. Va reuși oare prințul să topească ghețarul din inima preafrumoasei Turandot?

Opera va avea loc pe data de 15 mai, la ora 17:00.
Biletele online pot fi procurate 
aici.


Elixirul Dragostei - operă în două acte

Acțiunea din “L'elisir d'amore” într-un sat italian al secolului XIX. Comedia este, la fel, într-un stil italian “Bel canto” - pe cât de veselă, pe atât de magică. Nemerino, unul din personajele principale are rolul unui romantic ce suferă de o boală incurabilă. Acesta o admiră pe mult prea frumoasa Adina. Ea însă nu se lasă pradă sentimentelor lui Nemerino.

Opera va avea loc pe data de 22 mai, la ora 17:00.
Biletele online pot fi procurate 
aici.


Boema - operă în patru acte

Boema este o operă plină de contraste în toate particularitățile sale, aceasta balansând între fericire și tragedie. Acțiunea are loc în orașul Paris, la începutul anilor 30’ ai secolului XIX. Spectatorilor li se povestește istoria a 4 personaje: Rodolpho, Marcello, Schaunard și Colline.

Opera va avea loc pe data de 29 mai, la ora 17:00.
Biletele online pot fi procurate 
aici.

Pentru mai multe noutăți, fii în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0