La Chișinău va avea loc deschiderea Orășelului de Crăciun

Iarna deja a început, și odată cu ea, în sufletele oamenilor a pătruns spiritul sărbătorilor. Acesta ne duce cu gândul direct în copilărie, și face să ne reamintim obiceiurile preferate din acea perioadă, cum ar fi împodobirea bradului de Crăciun, despachetarea cadourilor, filmele îndrăgite în sânul familiei.

Cu acest motiv, în Scuarul Teatrului de Operă și Balet, începând cu 11 decembrie 2021 şi până pe 16 ianuarie 2022, va fi amenajat Orășelul de Crăciun, unde fiecare poate descoperi magia sărbătorilor de iarnă.

Copii vor avea ocazia să se distreze alături de personajele preferate: Olaf, Ursul Panda, Moș Crăciun și Alba Ca Zăpada. De asemenea, pe teritoriul Orășelului se vor amplasa Toboganul de Gheață (pentru orice vârstă), carusele și Zona VR. Mâncarea gustoasă și băuturile fierbinți de asemenea nu vor lipsi. BONUS plăcut pentru fiecare vizitator: partenerii vor organiza concursuri cu surprize. 

În zilele de weekend veți avea șansa pe lângă toate, să-i urmăriți pe cei mai îndrăgiți artiști din țară.
Proiectul este organizat de Bis-Concert, cu ajutorul partenerului Orange, și a media partenerilor -  RTR Moldova și Novoe Radio.

source:Afisha.md
0