Kim K a luat-o razna înainte de MET Gala!

Publicat: 26 noiembrie 2022

Kim K a luat-o razna înainte de MET Gala! Ce reguli le-a impus celor care au stat în aceeași cameră cu rochia lui Marilyn Monroe

Anul acesta, la MET Gala, Kim Kardashian a dus totul la un alt nivel. Miliardara a decis să îmbrace o piesă vestimentară monumentală, așa că a optat pentru rochia purtată de Marilyn Monroe. Presiunea de pe umerii ei a fost mare în timpul evenimentului, dar stai să vezi cum e fost la pregătiri! 

Kim Kardashian i-a lăsat pe toți cu gura căscată anul acesta. După divorțul de Kanye West, vedeta a trecut printr-o criză vestimentară. În unul dintre episoadele show-ului „The Kardashians”, aceasta a povestit cum simte că nu are o identitate proprie și îi este foarte greu să își găsească stilul. Asta și din cauza faptului că, până acum un an, de aparițiile ei se ocupa Kanye.

Ei bine, se pare că diva a revenit imediat pe linia de plutire, iar apariția ei de le MET Gala a rupt gura târgului. Kim a purtat rochia lui Marilyn Monroe, luată pe „semnătură” de la muzeu. Pentru că era o piesă de artă în adevăratul sens al cuvântului, Kim, dar și cei prezenți în jurul ei au trebuit să aibă foarte mare grijă cu ea. Și pentru a nu risca absolut nimic, vedeta s-a transformat, efectiv, într-un dictator cu câteva ore înainte de marele eveniment.

„O să înnebunesc dacă cineva atinge ceva în această cameră! Nu aveți voie cu mâncare sau cu băutură! Dacă vă vine să strănutați, mergeți în camera alăturată! Pe bune, nu glumesc! Kylie, nu atinge nimic! Știu că ai bani suficienți să plătești, dar nu asta este ideea. Toată dedicarea și tot ce am reușit să punem în scenă a durat 10 minute, dar au fost cele mai lungi minute din viața mea!”

source:Afisha.md
0