Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la lansarea noii sale colaborări de modă

Publicat: 22 martie 2023

Jennifer Lopez a fost cea mai sexy apariție la petrecerea organizată pentru a sărbători colaborarea sa cu brand-ul Revolve. 

Actrița și cântăreața, recunoscută pentru look-urile sale spectaculoase, dar și pentru un fizic pe care și-l întreține practicând constant diferite forme de sport, dar și antrenându-se pentru coregrafiile din clipurile și show-urile sale, a fost, cum era firesc, vedeta serii.

Lopez a afișat un stil la fel de glamour și sexy cum ne-a obișnuit în deceniile în care s-a aflat în atenția publicului. Aceasta și-a făcut apariția la lansarea Revolve din Beverly Hills într-o rochie cu o crăpătură adâncă pe un picior, o creație a designerului Julien Macdonald, care avea și tăieturi spectaculoase în zona abdomenului.

Jennifer Lopez, în vârstă de 53 de ani, a arătat fantastic în rochia strălucitoare, căreia i-a asortat o capă din pene semnată de David Koma, dar și sandale cu platformă și toc înalt din propria colecție pentru Revolve, într-un ton metalic ce complimenta întreg ansamblul.

Lopez, care a postat pe contul său de Instagram, unde este urmărită de peste 238 de milioane de fani, câteva imagini și clipuri de la petrecere, a făcut și declarații pentru Vogue despre noua sa colaborare fashionable. „Am vrut să aduc încredere și sine și senzualitate prin această colecție. În ea poți vedea și influențe istorice, un aer din anii ’60 și ’70, dar cu un iz de modernitate.”

Jennifer Lopez a apărut în pantofii brand-ului Revolve și pe covorul roșu al premiilor Grammy din acest an, unde a purtat o rochie Gucci și sandalele Beverly Platform, ornamentate cu cristale. Linia de accesorii rezultată din colaborarea dintre JLo și Revolve a fost lansată în mod oficial pe 16 martie, prin petrecerea la care au participat și alte celebrități, precum Tiffany Haddish, Chloe și Halle Bailey sau Christina Milian.

source:Afisha.md
0