Filme care îți pot face săptămâna mai frumoasă

În pragul sărbătorilor, fiecare deja este cu gândul la vacanța de iarnă, distanțându-se din ce în ce mai mult de ocupațiile sale de bază și de productivitatea maximă. Anume din acest motiv, noi am pregătit o listă de filme care cu siguranță îți vor face serile mai relaxante și te vor face să uiți de grijile cotidiene:

Furia unui om periculos
După o ambuscadă mortală pe una dintre mașinile blindate, Fortico Securities, cu sediul în Los Angeles, aduce în echipă un misterios angajat nou, Patrick Hill (Statham), care devine cunoscut pur și simplu ca „H”. Pe măsură ce învață lucrurile de la partenerul Bullet (Holt McCallany), H pare a fi inițial un tip liniștit, cu capul plecat, pur și simplu acolo pentru a face o treabă și pentru a-și câștiga existența. Dar când el și Bullet devin țintele unei tentative de jaf, formidabilele abilități ale lui H sunt dezvăluite.


OLD: Prizonierii timpului
O familie aflată în vacanță într-o zonă tropicală realizează că plaja izolată pe care se opresc pentru relaxare preț de câteva ore le accelerează îmbătrânirea, reducându-le viața la o singură zi.


Regele Richard: Crescând Campioni
Bazat pe o poveste adevărată, „Regele Richard: Crescând campioni” urmărește călătoria lui Richard Williams, un tată intransigent, care a contribuit la creșterea a doi dintre cei mai talentați sportivi din toate timpurile, care vor ajunge să schimbe tenisul pentru totdeauna.

Vânătorii de Fantome: Moștenirea
Dupa ce se mută într-un orăsel liniștit, o mamă și cei doi copii ai săi află că au o strânsă legătură cu echipa originală Ghostbusters și încearcă să înțeleagă moștenirea lăsată în urmă de bunicul familiei.


Eternii
Aceasta este saga celor cunoscuți ca Eternals, o rasă nemuritoare care a trăit cândva pe Pământ, modelându-i istoria și civilizațiile.

Dacă ți-a plăcut acest articol, fii în continuare alături de noi pentru alte recomandări

source:Afisha.md
0