Explorând magia serii: Galeria de poze de la concertul Irinei Rimes la Palatul Național „Nicolae Sulac”

Publicat: 22 noiembrie 2023

Chișinău, 14 noiembrie 2023 - O seară memorabilă a început să se contureze la ora 19:00, când Palatul Național „Nicolae Sulac” din Chișinău a devenit martorul unui eveniment muzical de excepție - concertul Irinei Rimes. Artista, originară din Republica Moldova și îndrăgită atât pe plan local, cât și internațional, a oferit publicului său o experiență unică, plină de emoții și ritmuri vibrante.

Într-un spectacol solo captivant, Irina Rimes a adus în prim-plan piese care au cucerit inimile fanilor de-a lungul anilor. De la "Octombrie roșu" și "Piesa noastră" la "Iubirea noastră mută", "Cosmos" și "Acasă", publicul a călătorit în universul artistic al Irinei Rimes, captivat de vocea ei unică și de emoția pe care o transmite în fiecare notă.

Născută și crescută în Republica Moldova, Irina Rimes a cucerit scena muzicală cu hitul său de debut, "Visele", în 2016. De atunci, succesul ei a continuat să crească, iar concertele sale au devenit evenimente așteptate cu nerăbdare de fani. Piese precum "Ce s-a întâmplat cu noi", "Bolnavi amândoi" și "Nu știi tu să fii bărbat" au adăugat profunzime și diversitate în repertoriul artistei.

Pentru toți cei care au participat la acest eveniment sau pentru cei care doresc să simtă atmosfera unui concert Irina Rimes, galeria de poze este o fereastră către magia serii de la Palatul Național „Nicolae Sulac”. Fiecare imagine spune o poveste, iar în colectivitate, acestea alcătuiesc o cronică vizuală a unei seri de neuitat în lumea muzicii moldovenești.

source:Afisha.md
0