Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

COVOR - un nou local din Chișinău unde se adună localnicii

Publicat: 3 noiembrie 2022

În Chișinău mai există un loc unde te poți distra în companie plăcută, servind un cocktail original. COVOR este un bar în stil speakeasy.

S-a deschis de mai multe ori, mai exact - de trei. Deoarece barul se află într-o clădire veche de peste 50 de ani, au existat probleme care au împiedicat funcționarea deplină a acestuia. Prima deschidere a avut loc în iulie, când băieții au invitat 20 dintre cei mai apropiați prieteni ai lor, cu scopul de a testa locația, de a vedea ce lipsește, de a primi feedback sincer și de a face ajustări. Când au fost întrebați "putem să facem stories și să vă etichetăm", au decis că da. În loc de 20, în acea seară au venit 60 de persoane. Atunci a devenit clar cât de repede funcționează cuvântul din gură în Chișinău.

"Ideea a fost maturizată în capul nostru de mult timp, atât împreună, cât și individual. Și nouă ne plac cocktailurile, le bem, dar a fost dificil să răspundem de fiecare dată la întrebarea "Unde mergem astăzi?", deoarece alegerea era cel puțin limitată. Ne-am hotărât să deschidem un bar unde, în primul rând, să putem bea noi înșine ceea ce ne place. Și în al doilea rând, care va fi pentru oamenii care caută o atmosferă de cameră, care sunt gata să descopere noi arome, gata să socializeze și să se cunoască între ei" - Diana Lin.

Pentru cine se potrivește acest bar?
Cineva care nu caută o petrecere zgomotoasă, care este gata să se întâlnească, să socializeze și să-și împărtășească experiențele, care este deschis la lucruri noi, care ascultă jazz, blues și funk și al cărui scop nu este să se îmbete, ci să se distreze. Fondatorii de baruri vor să arate că este posibil să petreci timpul cu un pahar de cocktail interesant, calm și relaxant.

Totul pentru 120 de lei
Prețul pentru toate cocktailurile este de 120 de lei, așa că puteți alege nu prețul, ci preferințele dumneavoastră în materie de gust. Și cele fără alcool sunt servite tot acolo, așa că puteți veni oricând să stați de vorbă la un mocktail de fructul pasiunii și sirop natural de tarhon.

Toate cocktailurile sunt făcute cu ingrediente moldovenești, unde fiecare cocktail este o poveste.
Într-o zi frumoasă, Diana a mers în satul Hârboveț nou, unde a ajutat-o pe mama ei să culeagă roșii și să facă suc natural din ele. După ce și-a dat seama la timp că de asta era nevoie pentru bar, a luat cu ea câteva borcane. Au făcut apă de roșii din fresh de roșii, au adăugat amaro, lichior de sâmburi de cireșe, și au terminat povestea cu vermut moldovenesc. 

"COVOR este al treilea loc al tău. Pentru că prima este întotdeauna acasă, iar a doua este întotdeauna la serviciu. Al treilea este locul unde puteți veni oricând în orice stare de spirit, lăsând rutina și viața de zi cu zi în spatele ușii și scufundându-vă într-un sentiment de relaxare și calm, unde vă vor zâmbi și vă vor sprijini mereu, unde nu vi se va cere nimic, unde sentimentul de familie și de confort vă va da ocazia să uitați de voi înșivă și să vă relaxați cu un pahar din cocktailul preferat pentru cel puțin câteva ore. Te așteptăm pe covor, prietene."

Deocamdată, barul este deschis de vineri până duminică, între orele 18:00 și 01:00. Deschis numai pe bază de rezervare. În ceea ce privește adresa, așa cum au spus - scrieți pe pagina de Instagram @covor.bar.md, după rezervare cu siguranță veți fi direcționat și întâlnit cu drag.

source:Afisha.md
0