Au fost publicate primele imagini cu nepotul lui Michael Jackson în rolul cântărețului


Publicat: 15 februarie 2024

Lionsgate și Universal Studios au publicat primele imagini din viitorul film biografic despre cântărețul Michael Jackson (1958-2009). Deadline relatează.

În film, Antoine Fuqua "Michael" va juca rolul lui Jafar Jackson, nepotul lui Michael Jackson.

Jafar este fotografiat ca Michael Jackson interpretând piesa "Man in the Mirror" în timpul legendarului său turneu mondial "Dangerous" (1992-1993).

Imaginea a fost surprinsă de fotograful Kevin Mazur, care l-a fotografiat pe Jackson însuși în timpul turneelor din anii 1980 și 1990 și în timpul repetițiilor.

"În prima zi pe platou am fost încântat - a fost exact ca prima dată când am fost în turneu cu Michael Jackson. Când am ajuns acolo, m-am simțit ca și cum timpul s-ar fi derulat înapoi, ca și cum aș fi mers pe stadion pentru a filma turneul lui Michael. Când l-am văzut pe Jafar cântând, m-am gândit: wow, ăsta e Michael", mărturisește Mazur.

Fericiți cu jocul Jafar Jackson și producătorul Graham King.

"Fiecare privire, notă, mișcare a lui Jafar este Michael. El s-a reîncarnat în Michael într-un mod în care niciun alt actor nu a putut să o facă", - a declarat King.

"Michael" va fi lansat în aprilie 2025.

Jafar s-a născut la 25 iulie 1996, la Los Angeles, în căsătoria fratelui mai mare al lui Michael Jackson, Jermaine, cu Alexandra Oaziase.

source:Afisha.md
0