Afisha.md recomandă: Top 10 Filme Tomnatice pentru Toată Familia

Publicat: 25 septembrie 2023

Cu venirea toamnei, ce poate fi mai reconfortant decât să petrecem timp de calitate în familie, uitându-ne la filme care ne încălzesc sufletele? Toamna este anotimpul perfect pentru a savura o ceașcă de ceai cald și a vă bucura de filmele potrivite.

În acest articol, vă vom prezenta o listă de 10 filme tomnatice potrivite pentru întreaga familie, care vă vor aduce aminte de farmecul și magia toamnei.

"Hotel Transylvania" (2012) 
O comedie animată plină de personaje clasice de Halloween, într-un hotel de lux pentru monștri, condus de Dracula. Perfect pentru copii și adulți deopotrivă.

"Ratatouille" (2007) 
Această animație Pixar urmărește povestea unui șobolan pasionat de gătit care visează să devină un mare bucătar. Un film minunat despre pasiune și urmarea visurilor.

"Harry Potter and the Sorcerer's Stone" (2001) 
Seria Harry Potter este perfectă pentru o maraton în serile reci de toamnă. Începeți cu prima parte, unde Harry descoperă lumea magică.

"Matilda" (1996) 
Bazat pe romanul lui Roald Dahl, acest film spune povestea unei fetițe superdotate cu puteri telekinetice care luptă împotriva unei directoare de școală groaznice.

"Wednesday" (2022) 
Wednesday este o comedie americană de groază, creată de Alfred Gough și Miles Millar, bazată pe Familia Addams de Charles Addams.

"The Wolf of Wall Street" (2013)

Filmul este bazat pe bestseller-ul cu acelaşi titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii '80, până în anii '90 (când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare)

"Fantastic Mr. Fox" (2009) 
Această animație Wes Anderson spune povestea unui vulpe inteligentă și a aventurilor sale pentru a fura de la fermieri. Un film fermecător pentru toată familia.

"Clueless" (1995) 
Un film american de comedie pentru adolescenți, scris și regizat de Amy Heckerling. 

"Autumn In New York" (2000)

Pasiunea dintr-o poveste clasica de dragoste este prezentata intr-o maniera contemporana in filmul "Toamna la New York"; sentimentele profunde, care se traiesc doar o singura data in viata, nasc o impresionanta poveste de iubire dintre un barbat varstnic, ce nu crede in dragostea eterna, si o femeie tanara, care nu poate trai decat clipa prezenta.

"Bridge to Terabithia" (2007) 
Inspirat din romanul lui Katherine Paterson, acest film explorează prietenia dintre doi copii și lumea lor imaginară, Terabithia. Este o poveste emoționantă și profundă.

Alegeți unul sau mai multe dintre aceste filme tomnatice și bucurați-vă de serile călduroase de toamnă alături de familie. Fie că sunteți în căutare de comedii amuzante sau povești emoționante, această listă oferă opțiuni pentru toate gusturile. Așa că faceți popcorn, înfășurați-vă în pături și lăsați-vă purtați de magia filmelor de toamnă.

source:Afisha.md
0