„Lăutarii, Altfel!” - un concert inedit și cu totul special!

Orchestra Națională „Lăutarii”, condusă de către maestrul Nicolae Botgros, a susţinut mii de spectacole de mare rezonanţă în toată Moldova, dar şi pe cele mai prestigioase scene din lume. Însă, astăzi vor evolua cu totul Altfel pe scena Palatului Național „Nicolae Sulac”, în cadrul unui concert extraordinar cu participarea mai multor interpreți de pe ambele maluri ale Prutului. Tot astăzi, îi vom spune “La Mulţi Ani!” maestrului, care în compania orchestrei “Lăutarii” îşi va sărbători cei 65 de ani.

Concertul de astă seară promite a fi unu special și cu multe surprize. Alături de orchestră vor cânta artiști îndrăgiți,cum ar fi: Marcel Pavel, Valentina Naforniță, Monica Angel, Ioana Căpraru, Natalia Barbu, Lilia Roșca, Paula Seling, Tatiana Jacotă, Ionuț Fulea, Ovidiu Barteș, Nicolae Cibotaru, Cristi Botgros şi Angry Band.

Imagini pentru lăutarii altfel„Lăutarii, Altfel!” – așa cum nu i-am mai văzut până acum, urmează să ne topească inimile cu muzica lor plină de viață, care a devenit o istorie bogată în cultură, sentimente și amintiri frumoase conturate de timp.

Imagini pentru lăutarii altfel

source:Afisha.md
0