0.1. Social Media Conference: Puterea Cuvântului

PreviewImage

Vino pe 10 octombrie, ora 19:00, la Digital Park la „0.1. Social Media Conference: Puterea Cuvântului”, să afli cum să scrii corect un text care vinde, care sunt secretele unei comunicări eficiente ale companiei tale în online și cum să ajungi la publicul țintă prin texte bine formulate.

În era digitală, puterea cuvintelor este mai evidentă ca niciodată. Online, cuvintele au capacitatea de a informa, de a inspira, de a influența și de a conecta oamenii într-un mod cu totul special. La fel, prin cuvinte bine alese poți vinde – emoții, stări, sentimente, servicii sau  produse, important trebuie să știi cum să o faci corect și inteligent!

Evenimentul va fi găzduit de invitați special cu experiență în acest domeniu (fii cu ochii pe eveniment pentru a afla despre cine este vorba), atmosferă plăcută, networking și un moment special la final! 

La„ 0.1.Social Media Conference: Puterea cuvântului” vei învăța:

  • Secretele puterii cuvântului în era digitală;
  • Cum să scrii un text care vinde;
  • Tehnici, strategii și instrumente pentru crearea unui text bun;
  • Cum trebuie o companie „să vorbească” în online;
  • Cum să ajungi la publicului țintă printr-un text;
  • Despre ce să mai scrii atunci când nu ai inspirație ș.a.

Evenimentul este organizat de către Sanda Rebeja, jurnalist, PR și SM Manager cu o experiență de 8 ani, care va fi și speakerul evenimentului, iar invitații ei vor fi foarte curând anunțați, deci fii cu ochii pe eveniment.

Scrierea unui text bun este o artă, așa că ne vedem pe 10 octombrie să o descoperim împreună! 

  • Cu câteva zile înainte de eveniment le vom scumpi, vedem. 
Chișinău, str. Mihai Viteazul, 15
+37322896499
350 MDL

Evenimente similare