Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Curs: Arta vorbirii și Arta oratorică

PreviewImage

Art Studio TRIUMF, anunță recrutarea grupei pentru adulți la cursul: Arta Vorbirii și Arta Oratorică! Acesta este unul dintre cele mai neobișnuite locuri din orașul nostru.

Timpul nostru este timpul vânzărilor: bunuri, servicii, oportunități proprii. De succesul acestui proces depinde bunăstarea companiilor, a angajaților, bunăstarea noastră. Acest succes este alcătuit din mai multe componente.

Printre acestea, vocea și vorbirea ocupă un loc important. La urma urmei, orice muncă constă în comunicarea cu clienții, partenerii. Sunetul vocii, încrederea și persuasivitatea acesteia, ne afectează interlocutorii din viața profesională și personală nu mai puțin, ci mai mult decât informațiile pe care le raportăm (fapt dovedit științific).


Capacitatea de a te simți încrezător în orice situație legată de comunicare, creativitatea gândirii și comportamentului sunt calități de neprețuit pentru toată lumea, deoarece comunicarea și interacțiunea cu ceilalți oameni este zona pe care o întâlnim în fiecare zi, indiferent de tipul de activitate.

  • Cursurile la Art-studio TRIUMF sunt ținute în limbile de stat și rusă.
  • Exercițiile speciale vă vor permite vocii să sune ușor și liber.
  • Stăpânirea tehnicilor de actorie va facilita rezolvarea problemelor personale și de la locul de muncă.

Vă invităm să urmați cursul: Arta Vorbirii + Oratorie

Preț (8 lecții): 2400 Lei.

Chișinău, str. București, 23A 213
2400 Lei
+37322896499