Rundemia - maratonul online cu durata de o săptămână

PreviewImage

În Moldova începe săptămâna curselor de alergare. În perioada 6 - 13 iulie, în țară se va desfășura maratonul online Rundemia.

Rundemia nu este o competiție clasică, deoarece participanții nu vor concura contra cronometru, ci vor avea o săptămână întreagă ca să alerge pentru rezultat. Întrucât acum organizarea evenimentelor sportive de masă cu participarea a peste 50 de persoane este interzisă în țară, organizatorii îi îndeamnă pe sportivi și alergători să se alăture cursei online și să câștige prima lor medalie sportivă din anul 2020.

Participanții la maraton își aleg ei singuri ruta, ora de start și distanța. Scopul lor este să alerge cât mai mulți kilometri într-o săptămână. Toți cei care aleargă cel puțin 10 km pe parcursul întregului maraton vor primi medalii, iar cei care aleargă cel mai mult vor concura pentru un loc pe podium și cadouri oferite de parteneri.

Câștigătorii vor fi determinați de rezultatele înscrise în clasamentul de concurs, care vor fi înregistrate de participanți după fiecare alergare. Rapoartele vor fi trimise în formă de capturi de ecran de pe orice tracker pentru alergare.

Costul participării este de 200 de lei.

Vă puteți înscrie la cursă pe site-ul rundemia.md.

Pregătiți-vă adidașii, configurați-vă trackerele GPS – sezonul medaliilor este deschis. În toată țara este anunțată Rundemia!

Chișinău, ,
-
+ 37379996985 | +3737815199