Căsătorie cu de'a sila

PreviewImage

Pe data de 16 decembrie, la Teatrul Satiricus “Ion Luca Caragiale” din Chișinău va fi prezentat spectacolul “Căsătorie cu de'a sila”

„Căsătoria cu de-a sila”, una din comediile de referință ale lui Molière, ni-l prezintă pe celebrul personaj Sganarelle într-o situație pe cât de dificilă, pe atât de ridicolă. Un bărbat deja în vârstă o urmărește pe o domnișoară foarte frumoasă dar... vânturatică, dorind să se căsătorească cu ea. Sganarelle (Gheorghe Gușan) e bogat, pe când ea, Dorimena (Alexandrina Grecu), provine dintr-o familie săracă.

O, cât de greu îi este înveteratului burlac să se despartă de libertatea sa comodă! Cât de mult se teme, ezită, nefericitul, să facă acest „pas spre fericirea sa”! Temerile lui devin aproape paranoice, mai ales după ce Dorimena declară că își dorește în căsătorie o viață liberă, plină de desfătări, care să n-o oblige la nimic. 


Tânăra și foarte ispititoarea Dorimena, de fapt, nu-și iubește admiratorul în vârstă, deși nu arată acest lucru. În sfârșit, s-a făcut o cerere în căsătorie, părinții viitoarei mirese sunt mulțumiți, oricum, viitorul ginere este foarte bogat.
 

Atenție!

  • Începutul spectacolului la ora 18:30;
  • Durata spectacolului 60 min;
  • Accesul de la 14 ani;
  • Spectacolul se va desfășura în Sala Mare a teatrului;
  • Spectacolul va fi prezentat în limba română.
Chișinău, str. Mihai Eminescu, 55
70 - 100 Lei
+37322896499