Modular.THE VISION.Lab

PreviewImage

THE VISION revine cu un format nou, cameral și minimalist — LAB. Mai mic, dar tot așa de îndrăzneț.

THE VISION LAB este un eveniment experimental. Combinăm locația și sunetul. Aducem forme de artă variate într-un loc mai neobișnuit – o locație post-industrială. 


Un astfel de loc pare lipsit de suflet, dar va prinde viață alături de noi prin culorile proiecțiilor vizuale. Ca într-un adevărat laborator, vom experimenta cu noi viziuni pentru a extinde limitele convenționalului.


Btw, deși suntem un laborator, vă rugăm să lăsați halatele albe acasă = )

Monodieta în muzică distruge vibrația. Vrem să experimentăm prin adăugarea de noi ingrediente. Vom combina și unifica diferite genuri și stiluri ale muzicii underground. 


Marcelina Wick [UK] este o DJ-iță de origine poloneză, stabilită la Londra și fondatoarea casei de discuri Sticky Plastik. Ea își lasă amprenta în calitate de curator de vibrații electronice în toată Londra. Inspirată de scena underground a muzicii rave, seturile Marcelinei oferă o gamă eclectică de sunete, deoarece combină house mistic și transcendent, minimal techno și broken beats.


Perky Wires [BCN] captivează publicul cu Minimal House și stabilește noi sub-stiluri de muzică Deep Tech, prin absorbția simbolurilor de House modern. Artiștii au intrat în Top 10 cele mai bine vândute nume de pe scena minimal și deep tech în 2021/22 pe Beatport. Prestația lor în cadrul ultimului eveniment THE VISION a fost hipnotizantă și de neuitat pentru mulți dintre fanii evenimentului.


SOL_ [MD] — un live duo reprezentat de doi producători moldoveni de muzica electronică, Andrey Djakonda & Minube. Băieții fac echipă pentru a oferi o performanță live minimalistă remarcabilă, care emoționează cu siguranță orice iubitor de muzică underground.


Mircea-Florin [UG] — pasionat de muzică, originar din Republica Moldova, stabilit în Ungaria, Mircea-Florin și-a început călătoria muzicală cu muzică populară și clasică. Co-fondator al seriei de evenimente Memphis și proprietar al casei de discuri Ciocana Records, a fost inspirat de ritmurile minimaliste și house, ceea ce l-a făcut să urmărească și să se dezvolte în acest gen. Selecția sa muzicală variază de la house la minimal cu bas în mișcare și groove direct.

DIP Watters [MD] - Vladislav Boico, producător și DJ de muzică electronică din R.Moldova, un proiect nou creat, evoluționat din precedentul "Nevolla", menit să te cuprindă pe ringul de dans și să te ghideze prin apele adanci ale muzicii Deep - Tech, Garage și Minimal House.


Bilete:

  • 20.02 — 05.03, 23:59 — Early Bird 200 MDL
  • 06.03 — 07.04, 22:00 — Modular THE VISION 300 MDL
  • 07.04 — At the door 400 MDL

Până THE VISION #2 va reveni, te invităm să-ți alimentezi dorința de libertate și de noi descoperiri la The Vision LAB.

See you.


În atenția clienților afisha.md:

  • Aducem la cunoștința clienților că Afisha.md activează în calitate de agent comercial al organizatorului, astfel responsabilitatea față de acest eveniment este limitată. 
  • Organizatorul acestui eveniment își rezervă dreptul de a anula, amâna sau reprograma evenimentul în cauză după propria dorință. 
  • În cazul în care evenimentul va fi anulat, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md 
  • În cazul în care evenimentul este reprogramat pentru o altă dată, organizatorul acceptă și permite rambursarea banilor către cumparator prin intermediul Afisha.md. 

Vă rugăm să verificați informațiile de pe bilet în momentul achiziționării. Prin achiziţionarea biletului, cumpărătorul se obligă să accepte şi să respecte următoarele precizări:

  • Biletul poate fi schimbat sau returnat în următoarele situaţii: amânarea sau anularea evenimentului;
  • Neprezentarea la ora indicată pe bilet, nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.
Chișinău, str. Uzinelor, 5
+37322896499
300 Lei