РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

Filme
toată perioada
slide
Iulie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Înainte să te cunosc
CINEMAIMPACT
filme
11 august

 Inspirat din best-seller-ul lui JoJo Moyes, filmul urmărește povestea lui Lou, o tânără dintr-un orășel cam lipsită de perspective, și a lui Will, un bărbat de succes ajuns în scaunul cu rotile după un accident. Will simte că nu mai are pentru ce să trăiască până când o angajează pe Lou ca infirmieră. Pentru a-i dovedi că viața merită trăită, Lou îl ajută să se îndrepte, împreună, către mai multe aventuri.

Vacanța președintelui
filme
6 august

 Actorul Dmitry Grachev, fiind asemănător cu președintele Federației Ruse, precum și Anna Tsukanova-Kott, Nastasya Samburskaya și Evgeny Sidikhin în comedia îndrăzneață „Vacanța președintelui”, regizată de Ilya Sherstobitov. 

Knock
SOON
filme
10 august

 Vedeta filmelor „1 + 1”, „Samba” și „Ciocolată” de Omar Si în comedia franceză ușoară „Doctor Knock Scam”. Franța, anii cincizeci. Micul hoț Nok s-a dat în datorie și a decis să scape de Marsilia natală într-o navă de pasageri.

La limita extremă
SOON
filme
9 august

 Johnny este un tânăr agent FBI specializat în lucrări sub acoperire. Noua lui sarcină este să pătrundă într-o gașcă de hoți. 

Pinguinii domnului Popper
SOON
filme
8 august

 Comedia de familie „Pinguinii domnului Popper” spune, oricât de prozaică ar fi, despre valorile familiei, despre importanța lor și capacitatea de a discerne viața reală în spatele tinselului strălucitor. 

FeelMuzeu: Open-air cinema
filme
8 august

Serile de vară sunt lungi și domoale. Uneori nici nu mai știi cu ce să le umpli. Muzeul Național de Istorie a Moldovei vine cu o soluție! Vara asta, în fiecare sâmbătă seara te poți așeza pe iarba moale din curtea muzeului și la umbra stelelor poți viziona un film de excepție.

Set It Up
filme
6 august

O comedie romantică despre doi asistenți, epuizată de gravitatea și exactitatea șefilor lor tiranici. Dorind să-i distragă de la treburile nesfârșite, muncitorii grei obosiți decid să-și aducă șefi singuri unul altuia.

Midnight Sun
SOON
filme
7 august

 Katie, în vârstă de 17 ani, are o boală rară - sensibilitate crescută la lumina soarelui. Katie nu iese din casă decât noaptea, ascunzându-și boala periculoasă de iubitul ei Charlie.

The Circle
SOON
filme
7 august

 Emma Watson, Tom Hanks și John Boyega în thrillerul regizorului James Ponsoldt The Circle, bazat pe romanul distopic de D. Eggers. Mae Holland, un recent absolvent al colegiului, ocupă un loc de muncă la puternica corporație tehnologică Circle.

Băieți răi
SOON
filme
8 august

 Ei sunt exact opus unul față de celălalt. Unul dintre ei este un om de familie exemplar și nu are avere, celălalt este bogat și se bucură de toate beneficiile unei vieți de burlac. Pe lângă prietenie, sunt uniți prin muncă în poliție.

The Voyage of Doctor Dolittle
SOON
filme
9 august

 Povestea aventurilor excentricului veterinar John Doolittle, care știe să vorbească cu animalele. Animalele de companie devin prietenii apropiați și tovarășii săi în cele mai imprevizibile fapte.

Scrisori către Julieta
SOON
filme
10 august

 Povestea eternă și cea mai tristă din lume va încânta mintea nu numai a artiștilor, ci și a oamenilor obișnuiți încă mult timp. Povestea lui Romeo și Julieta nu va dispărea nici după incinerarea nucleară masivă a întregii vieți de pe planetă. 

Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Premiere
Disney a decis să ofere acces spre vizionarea filmului "Mulan"

Seriale
”Ratched” - un nou serial plin de suspans marca Netflix

Who is who
Actori care au decis să părăsească serialele care i-au făcut faimoși

Maleficent: Suverana Răului (Ro)
  • +1

La câţiva ani după cele petrecute în Maleficent, aventura fantastică continuă. Maleficent 2 va explora şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricosătoarelor coarne şi cea care urmează să devină în curând Regină. Noi alianţe se formează şi noi antagonişti apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează.

IMDB:7.0
Țară:SUA
Anul:2019
Genul:Aventuri | Familie | Fantastic
Regizor:Joachim Rønning
Distribuție:Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning, Michelle Pfeiffer
Premieră mondială:16.10.2019
Tip:3D

orar

Iulie
Lu
Ma
Mi
Jo
Vi
Du
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
Patria-Multiplex:  nu este orar
Videoclipuri
Andreea Bălan îți bucură fanii cu o nouă piesă - "Nu mai doare

Who is who
Tom Cruise primește mii de dolari pentru fiecare cuvânt din filme

Premiere
Disney a decis să ofere acces spre vizionarea filmului "Mulan"