Alba ca Zăpada - Spectacol Interactiv de Animatie pentru copii ( 08.04)

PreviewImage

Pe data de 8 aprilie 2023,la ora 11:00, la Teatrul Planeta Clounella va avea loc spectacolul-Alba ca Zăpada.

Un spectacol de animație distractiv, interactiv și educativ pentru copii – jucat Live în incinta Centrul Cultural Odeon, Chișinău, str. Eminescu 55 (lîngă Teatrul Satiricus sau în apropiere de Filarmonică).

Frumoasa, Alba ca Zăpada locuind cu mama sa vitregă nu-și pierde sinceritatea și bunătatea sufletească, dansează și cântă împreună cu copiii și cu noul ei prieten,Mutulică. Ei trăiesc în armonie în căsuța piticilor din pădure, însă Regina, mama vitregă a fetei, fiind invidioasă pe frumusețea Albei ca Zăpada vrăgește mărul.

Mutulică fiind un pitic ager și devotat pune la cale un plan pentru a salva Alba ca Zăpada. Care este planul de salvare a frumoasei fete rămâne să vedeți la Spectacol.

Atenție! 

  • Accesul copiilor pînă la 3 ani este gratuit, iar pentru a beneficia de acest avantaj vă rugăm să prezentați un act confirmativ (ex. certificat de naștere original/copie)
  • Spectacol recomandat copiilor cu vârsta între 2 - 7ani.
  • Spectacolul se desfășoară în limba română;
  • Numărul de locuri este limitat.

Spectacolul „ALBA CA ZĂPADA” se joacă în limba română, este o adaptare după renumita poveste a Fraților Grimm și realizată în stilul Planeta Clounella cu numeroase momente de interacțiune cu publicul, cântec, dans și jocuri cu spectatorii.

Subiectul a suferit unele modificări dar credem noi că benefice pentru un spectacol de animație pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani.

Aveți posibilitatea prin intermediul acestei povești să participați direct la ceia ce se întâmplă pe scenă pentru că accentual primordial este interacțiunea cu copiii.

Toată acțiunea ține în suspans copii, le oferă o doză de energie și bună dispoziție. Ca în orice poveste avem un final fericit prin care copii înțeleg diferența dintre bine și rău. Dar cine pe cine păcălește rămâne să vedeți la spectacol.

Alba ca Zăpada se desfășoară în limba română și este un spectacol de animație pentru copii prezentat de echipa Planeta Clounella într-un format netradițional pentru scena clasică.

În spectacol am pregătit pentru tine și copilul tău:

  • Spectacol distractiv, jucat Live
  • Dansuri și Cîntece pentru copii
  • Program cu multă interacțiune alături de copii
  • Emoții și voie bună
  • Conținut educativ pentru copii
  • Sesiune foto cu Eroii Principali post-spectacol
Chisinau, Eminescu, 55
170 - 200 Lei
+37322896499