Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Yard Sale The Art

PreviewImage

Pe data de 22 mai începând cu ora 12:00 și până la apus de soare pe teritoriul Aroma JSC va avea loc o nouă ediție de Yard Sale: The Art

Ce obișnuim să facem în luna mai? Da, să ne inspirăm din primăvară și să facem ARTĂ! Sau, mai bine zis, YARDSALE THE ART, care anul acesta va avea loc pe teritoriul uzinei AROMA.

Vă așteaptă o expoziție uriașă de picturi, sculpturi, ilustrații și alte lucrări ale artiștilor locali talentați - vom analiza, ne vom cunoaște, ne vom inspira și, bineînțeles, vom cumpăra!

În mai ne mai pregătim pentru o vară fierbinte! De aceea curtea noastră se va transforma într-o adevărată oază, unde până și cel mai pretențios oaspete va reuși să-și aleagă ceva pe potrivă. Articole de designer, accesorii îndrăznețe, discuri, flori, decorațiuni pentru casă! Vrei chokere, postere și stickere? Vor fi și din astea! La fel - jucării de autor, cosmetice naturale și produse ecologice.

Dar știi ce nu vei găsi în yard-ul nostru? Dispoziție proastă, mâncare ne gustoasă și oameni triști. Pentru că avem vibe de cea mai înaltă calitate, dragoste infinită, zâmbete sincere și muzică de de suflet.

Ține minte: pe 8 mai va avea loc un super concert live, și activități interesante pentru copii, și shopping bombă, și cel mai mare food court, și cele mai fierbinți băuturi, și cele mai rebele dansuri, și cel mai cald soare, și cei mai frumoși noi toți!

Cumpără bilet
Chișinău, str. Toma Ciorbă, 38
22 Mai - 12:00
+37322896499
100 Lei
Cumpără bilet
Cum cumpăr un bilet
Standard
22 Mai 2022Duminica, 12:00
100 lei
0
0l.