Seara de autor a scriitorului Tinatin Dias - "Povești georgiene despre o mâncare gustoasă și sănătoasă de viață".

PreviewImage

Pe 20 octombrie, ora 19:00, la Teatrul A.P. Cehov va avea loc o seara de autor a scriitorului Tinatin Dias - "Povești georgiene despre o mâncare gustoasă și sănătoasă de viață".

"Timpul petrecut cu un oaspete nu se pune la socoteală ca vârstă", spune legenda. Poate că acesta este secretul faimoasei ospitalități georgiene și al longevității? Dacă vrei să înțelegi o persoană, stai la masă cu ea. Și va veni fericirea unei lăcomii sincere, vor curge toasturi nesfârșite și va veni adevărata bucurie.

#PROcitenie prezintă:

Seara de autor a scriitoarei Tinatin Mzhavanadze, cunoscută de mulți sub pseudonimul Dias - "Povești georgiene despre viața gustoasă și sănătoasă"

Ea se bucură să împărtășească cu cititorii săi rețete minunate de bucătărie georgiană de casă și povești amuzante din viața de zi cu zi. Povești amuzante și emoționante vă așteaptă în spectacolul autoarei. Reîncărcați-vă cu optimism georgian!

Ne întâlnim vineri, 20 octombrie, la ora 19.00, la Teatrul Cehov. Teatrul Cehov.

  • Partener al evenimentului: rețeaua de librării LIBRARIUS. În cadrul serii se va putea cumpăra cartea lui Tinatin și se va putea obține un autograf al autorului.
  • La crearea atmosferei unei seri de suflet va contribui un vin delicios de la CARLEVANA.
  • Decorarea scenei din partea partenerilor evenimentului - lanțul de magazine de mobilă DOMINO.
Chișinău, str. Vlaicu Pârcălab, 75
+373 22 896 499
100 - 250 MDL