Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului pe gheață

PreviewImage

Pentru prima dată în Moldova – un spectacol de gheață de neuitat pentru întreaga familie. Pe 7 și 8 octombrie, complexul Arena Chișinău va găzdui un ice show „Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului”.

  • Open Doors 07/10 – 13.00
  • Open Doors 08/10 – 17.00

Spectacol este unic și reprezintă o interpretare artistică a poveștii autorului original prezentată de trupa internațională de gheață.

Un complot captivant, imagini video pe ecran mare, un acompaniament muzical fascinant, aranjat în stilul „rock modern” și un nivel înalt de abilități de actorie, cufundă privitorul într-o atmosferă de magie și creează o impresie de neuitat.


Accesul la spectacol este Gratuit pentru copii de la 0-3 ani, în brațe la un adult. De la 3 ani doar în baza la bilet. 

Partea mistică a spectacolului de gheață „ Spărgătorul de nuci și Lordul întunericului” va fi dezvăluită prin elementele principale: muzică clasică fermecatoare în aranjament modern, cele mai perfomante efecte speciale, costume și măști originale ale actorilor, precum și elemente video, datorită cărora fiecare spectator se poate simți ca parte a istoriei.

Patinajul artistic va oferi spectacolului emoționalitatea inerentă, viteza, volumul de spațiu și energie.

Pe lângă aranjamentul modern al clasicilor nemuritori, spectacolul prezintă o muzică de autor fermecatoare.

Combinația dintre cel mai frumos sport și actorie emoționantă va lăsa o impresie unică în inimile fiecărui spectator. Spectacolul va impresiona pe toți oaspeții fără excepție, atât cei mai mici invitați, cât și adulții.

  • Parteneri generali: Andy’s, Ciao Cacao
  • Partener: StarNet
  • Parteneri media: Jurnal TV, We Sport, HIT FM Moldova, NewsMaker.md
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
+37322896499
200 - 800 MDL