Mikhail Shats StandUp Concert

PreviewImage

Pe data de 17 decembrie am pregătit pentru voi un spectacol de comedie cu un twist. Comediantul Legendar - Mikhail Schatz - va vizita pentru prima dată Chișinăul cu programul său solo de stand-up, pentru a încălzi locuitorii orașului cu puterea umorului și a râsului în ajunul Anului Nou.

Mihail Shats este un comediant și showman legendar. Din 2004 până în 2012, a fost gazda legendarei emisiuni "Glume bune" (STS) împreună cu Tatiana Lazareva și Alexander Pushny. De asemenea, din 2006 până în 2010, a fost gazda emisiunii umoristice de improvizație Thank God You're Here! (STS, în reluare la DTV), un proiect solo "Tata închide ușa", care a reușit să cucerească peste 500 de mii de spectatori pe youtube pe episod.

Astăzi, Mihail Shats este un comediant cu o experiență de viață și profesională uriașă, stand-up-ul este direcția de comedie în care Mihail a realizat și chiar a lansat primul său concert solo sub numele "Vintage".


Mikhail a fost invitat la multe emisiuni de profil înalt, de care ați auzit cu siguranță. Și anume, "sabia sa de umor" a făcut vâlvă: "What's The Further?", "The Shocking Howe", "Paris Hilton Spotlight" , "The Bad Show Lights Liga" și multe altele...

Chișinău, bd. Decebal, 2
+37322896499
400 - 950 Lei

Evenimente similare