Alice în Țara Minunilor pe gheață

PreviewImage

Pentru prima dată în Moldova – un spectacol de gheață de neuitat pentru întreaga familie. Pe 7 și 8 octombrie, complexul Arena Chișinău va găzdui un ice show bazat pe legendarul basm al lui Lewis Carroll „Alice în Țara Minunilor”.  

  • Open Doors 07/10 – 17.00
  • Open Doors 08/10 – 13.00

Toată lumea știe povestea lui Alice și aventurile ei incredibile. De aproape un secol și jumătate s-au pus în scenă spectacole la acest basm, s-au făcut filme, s-au creat desene animate.

Dar pe gheață, „Alice în Țara Minunilor” este un spectacol absolut incredibil a unei trupe internaționale. Muzica vrăjitoare, scrisă anume pentru acest show, cufundă complet spectatorii de toate vârstele într-o călătorie de neuitat prin tărâmul misterios al minunilor.

Numerele muzicale combinate cu arta dansului pe gheață vor oferi o experiență de neuitat, iar un spectacol încântător, cu toată eleganța patinajului artistic, precum și feericul interpreților pe gheață, dar și acrobația aeriană, pătrunde în sufletul chiar și al celui mai răsfățat spectator. Spectacolul e bazat și pe un decor video care scufundă privitorul „în interiorul intrigii”, astfel încât toată lumea să poată experimenta efectul unei prezențe reale într-o Țara Minunilor imaginară.

„Alice în Țara Minunilor pe gheață” este un show uimitor pentru întreaga familie. Această poveste ne amintește de cât de minunat e să nu uiți de copilărie, să poți visa și, cel mai important, să crezi în tine!

Istoria preferată cu elemente de interpretare modernă, combinate cu cele mai noi tehnologii, vor surprinde plăcut publicul, îi vor face să zâmbească sincer și le vor oferi cele mai strălucitoare emoții.

Spectacolul va impresiona pe toți, fără excepție, atât cei mai mici invitați, cât și adulții.

Spectacolul e compus din două acte cu o pauză de 20 de minute.

  • Parteneri generali: Andy’s, Ciao Cacao
  • Partener: StarNet
  • Parteneri media: Jurnal TV, We Sport, HIT FM Moldova, NewsMaker.md
Chișinău, str. Calea Orheiului, 130
200-800 MDL
+37322896499