Мода и искусство. Философия цвета

PreviewImage

Sâmbătă, 6 aprilie, la Muzeul Național de Artă al Moldovei  va avea loc publik talk cu designerul Eugeni Hudorozhkov "Modă și artă. Filosofia culorii".

"Modă și artă. Philosophy of Colour": Discuție publică cu Eugeni Hudorozhkov la Muzeul Național de Artă al Moldovei.

Clubul Sféra îi invită pe toți cei interesați de modă și aflați în căutarea stilului lor la o discuție publică cu designerul Eugeni Hudorozhkov.

"Ca pe poză", - se spune despre o persoană îmbrăcată la modă. Este posibil să abordezi crearea propriei imagini ca și cum ai picta un tablou. Stilul tău este opera ta de artă. Sunteți creatorul și obiectul de artă în același timp. Culorile din hainele tale sunt ca niște vopsele din paleta unui artist, a căror combinație determină dacă tabloul va fi perceput de către public.

La întâlnirea cu talentatul creator de modă Eugene Khudorozhkov veți afla cum influențează culoarea formarea siluetei, a imaginii și a stilului. Ce culori trebuie să luați cu dumneavoastră în viitoarea imagine ideală. Personajul principal al discuției publice va fi culoarea.

Evgheni Hudorojcov este designer vestimentar, creatorul brandului EHO by Evgheni Hudorojcov.

2009-2024 brandul EHO a participat la zeci de expoziții în întreaga lume, din Franța, Italia, Anglia și Belgia până în SUA, China, Georgia și Kazahstan. În martie 2024, spectacolul EHO by Evgheni Hudorojcov a avut loc în cadrul Săptămânii Modei de la Paris.

  • Welcome drink - Aurelius.
  • Organizator locals.md
  • Parteneri de proiect: Muzeul Național de Artă al Moldovei; EHO by Evgheni Hudorojcov.
Chișinău, str. 31 August 1989, 115
300 MDL
+373 22 896 499