Отдых и развлечения

Viorica-Cosmetic

Открыто до 19:00Chișinău, str. Mesager
PlaceImage

Fabrica Viorica-Cosmetic a fost fondată în anul 1989 și până în prezent se poziționează ca cel mai mare producător de produse cosmetice și de parfumerie din Moldova.

În producerea acestora Viorica-Cosmetic valorifică darurile naturii: plante unice care cresc în zone ecologic pure ale Moldovei, dar și plante din întreaga lume, recunoscute în industria internațională a frumuseții pentru efectele curative și de îngrijire a pielii și părului.

Valorile fundamentale ce modelează și cizelează parcursul companiei noastre sunt dedicarea față de frumusețea naturală prin produse naturale, inovarea ca forță motrică ce ne direcționează spre noi realizări și asumarea responsabilității, ca expresie a respectului față de consumatorii noștri.

Sursa de inspirație și materia primă le găsim în natura țării noastre. În Republica Moldova cresc nenumărate plante, copaci și arbuști care sunt bogate în ingridiente active, pe care le valorificăm în produsele noastre. Extractele din plante, uleiurile vegetale și esențiale sunt ingridientele ce fac îngrijirea zilnică mai eficientă, mai sigură și mai plăcută.

Compania “Viorica-Cosmetic" își înțelege clar atuurile într-o lume care tot mai mult conștientizează importanța, dar și eficiența produselor naturale.