Отдых и развлечения

Fundația "Donează pentru copii"

Bacioi, str. Ştefan cel Mare și Sfînt
PlaceImage

Fundația DONEAZA PENTRU COPII este o organizație non-guvernamentală modernă, non-profit, a cărei viziune este transformarea Republicii Moldova într-o societate care generează încredere, echilibru şi curaj. De aceea, ghidați de valori, am întemeiat Școala de Valori unde ne propunem să construim caractere puternice pentru viitor prin crearea unei comunități de tineri autonomi, care acționează responsabil și etic.

Învățăm distrându-ne, prin joacă, într-o atmosferă prietenoasă, plină de energie. Oferim experiențe de formare a caracterului prin ateliere de creație, dezvoltare personală și profesională, toate sunt gândite pe termen lung.
Ne-am angajat să respectăm un set de 4 valori.
Acestea scot la suprafață tot ceea ce este mai bun din noi, atât ca echipă, cât și ca individ. Ele sunt fundația identității noastre și asta ne ajută să lucrăm împreună în fiecare zi:
- Integritate - Ne respectăm promisiunile făcute către noi înșine și către ceilalți. Dezvoltăm cu responsabilitate relații bazate pe încredere și onestitate cu toți cei alături de care lucrăm.
- Libertate - Nu îndoctrinăm. Lăsăm tinerii să aleagă. Oferim individului libertatea de a gândi.
- Curaj - Facem şi spunem doar ceea ce considerăm că este corect. Dăruirea pentru tineri, valori și construirea de caractere ne motivează să acționăm cu putere și curaj, conform convingerilor pe care le avem.
- Încredere - La Școala de Valori investim încredere în tineri și în educația nonformală, și informală în propria organizație și în oamenii alături de care lucrăm. Avem încredere că Moldova poate fi țara pe care cu toții o dorim. Investim încredere în oamenii de caracter.