Serialul Gossip Girl revine pe micul ecran

Intrigi captivante, povești de dragoste dramatice și ținute stylish, așa am putea descrie serialul care ne-a cucerit în urmă cu mai bine de 10 ani.

După o așteptare îndelungată, fanii Gossip Girl au un nou motiv de bucurie, deoarece acest serial se întoarce la HBO. Până acum au fost confirmate doar 10 episoade și se pare că va fi o continuare a poveștii care s-a încheiat acum opt ani, de data aceasta urmărind o nouă generație de adolescenți.

Potrivit declarației oficiale, acest serial „va arăta cât de mult social media – și mediul din New York în sine – s-a schimbat în ultimii ani”.

Producătorii executivi vor fi Josh Schwartz și Stephanie Savage, cei care au creat acest serial. Joshua Safran va fi tot producător, însă se va ocupa și de scenariul noului serial, scrie elle.ro.

Până acum nu se știe dacă actorii din primul serial, Blake Lively, Penn Badgley, Chace Crawford, Leighton Meester și Ed Westwick, vor fi implicați în noua poveste sau dacă vocea naratorului (Gossip Girl) va rămâne Kristen Bell.

Leighton Meester, cea care a interpretat rolul lui Blair Waldorf, a declarat la începutul anului pentru E! News că nu i-a fost propus un rol în noul serial. „Nimeni nu m-a întrebat. Nimeni nu a vorbit cu mine despre asta, excepție făcând interviurile și întotdeauna răspund același lucru: nu spun niciodată niciodată, deci nu știu.”

Serial va apărea în primăvara anului viitor, însă noi așteptăm cu nerăbdare să aflăm cine va face parte din distribuția noului serial.

источник:Elle.ro
0