Nicole Cherry începe vara cu ritmuri latino - Mujer Latina

Nicole Cherry începe vara cu ritmuri latino și lansează piesa "Mujer Latina", ce vine însoțită de un videoclip plin de mister și senzualitate. Materialul este disponibil în articol.

Demonstrând încă o dată atracția pentru muzica latino, dar și afinitatea sa pentru cultura latino, în general, Nicole Cherry își ia rolul de promotoare a ritmurilor caliente. Prin "Mujer Latina", artista începe o serie de melodii cu versuri în limba spaniolă și beat-uri de pus pe repeat, transmite infomusic.ro.

Piesa "Mujer Latina" este compusă de Randi, Mario Moretti și Theea Miculescu, în studiourile Famous Production, unde Nicole a mai înregistrat și lansat piese precum "Dansează amândoi", "Doctore" sau "Mă rup".

Videoclipul piesei este regizat de Bogdan Daragiu și a fost filmat într-un spațiu care reamintește de exotismul pădurilor tropicale din America Latină. Încă de la începutul videoclipului, o putem vedea pe Nicole într-o ipostaza foarte pasională, inspirată de o femeie îndrăzneață, încrezătoare în propriile forțe.

Nicole Cherry a celebrat recent șapte ani de carieră, și totodată șapte ani de când a lansat hitul "Memories", care va da titlul primului sau album. Din 2013 și până în prezent, Nicole a adunat numeroase amintiri și hituri cu milioane de vizualizări pe YouTube.

Nicole Cherry este una dintre cele mai talentate artiste din România, dar și una dintre cele mai cunoscute, cu peste 10 hituri lansate, peste 350.000.000 de vizualizări, refrene și show-uri memorabile, primele locuri în topurile muzicale, trofee importante, dar și multe alte activități demne de un artist de top.

источник:Infomusic.ro
0