Mario Fresh și Andra au lansat o piesă senzuală de vară - Brațe străine

Mario Fresh și Andra au lansat o piesă senzuală de vară. "Brațe străine" beneficiază de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, pe care te invităm să îl urmărești în articol.

Producția piesei este semnată de Andra Records & Cat Music. Compoziția melodiei a fost realizată de Șerban Cazan, Emilian Nechifor, Lucian Nagy, Ioan Cozma, Ana Maria Stancu, Seredinschi Sebastian; iar versurile au fost gândite de Emilian Nechifor, Ana Maria Stancu și Alexandru Stancu.

Mario Fresh și Andra s-au întâlnit pentru prima oară acum 10 ani, când el participa la "Românii au talent", iar Andra îl aplauda și îi spunea să își prețuiască vocea, confirmându-i că are un talent imens. Acum, cei doi colaborează pentru prima oară și lansează o piesă care, fără doar și poate, va ajunge în toate topurile, transmite infomusic.ro.

"Mă bucur nespus că Andra a acceptat propunerea mea de a colabora pe această piesă. O respect enorm! Este o artistă desăvârșită, o divă a muzicii românești care m-a inspirat și m-a ambiționat mereu", a declarat Mario.

Bucuria colaborării este împărtășită și de Andra:

"Sunt încântată de piesă, de ritmul incitant și versurile senzuale. Eu și Mario suntem pe aceeași lungime de undă. Aș mărturisi că am avut un sentiment puternic că ne vom reîntâlni atunci când l-am ascultat prima oară".

Mario și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă foarte fragedă. A câștigat numeroase concursuri naționale și internaționale de muzica ușoară, visând la o carieră în domeniul artistic, iar visul lui a prins contur în 2019 când a lansat piesa "Solo".

Cu o carieră de 20 ani și 13 albume lansate, Andra este unul dintre cei mai de succes artiști români. Toate spectacolele ei la Sala Palatului, 9 până acum, s-au ținut cu casa închisă, iar turneele ei adună zeci de mii de persoane, atât pe scenele din România, cât și la Londra, Madrid sau Bruxelles. Este unul din cei mai iubiți artiști, cu o comunitate care însumează 8,2 milioane fani pe paginile ei de social media.

источник:Infomusic.ro
0