Black Eyed Peas și Maluma au lansat o piesă Feel The Beat

Black Eyed Peas urcă pe valul de popularitate al ritmurilor latino lansând o colaborare cu Maluma. Noul single se numește "Feel The Beat" și este acompaniat de un videoclip împodobit de tot felul de animații minimaliste în stil futurist.

"Feel The Beat" este o piesă ce se regăsește pe albumul "Translation" al trupei Black Eyed Peas. Cel de-al optulea material de studio al formației a fost lansat pe 19 iunie, incluzând colaborări și cu Shakira, J. Balvin, Ozuna, French Montana, Beck G, Nicky Jam şi Tyga. De pe acest material au mai fost promovate piesele  "RITMO (Bad Boys for Life)" și "No Manana", scrie infomusic.ro.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deține șase premii Grammy și are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai bine vândute trupe de pe glob

Formația are în palmares hituri ca "Where Is The Love?", "Pump It", "Let’s Get It Started", "I Gotta Feeling", "Meet Me Half Way", "My Humps". Este printre puținele trupe care a ocupat simultan atât prima poziție, cât și locul secund în topul american Billboard Hot 100.

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera". Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut "Magia" (2012). Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria Best Latin America Central Act și la Latin Grammy Awards, pentru "Best New Artist".

источник:Infomusic.ro
0