Seriale în care actorii regretă că au apărut

Deși lumea filmului pare un domeniu complex și atractiv, nu întotdeauna oferă celor care fac parte din industrie o experiență plăcută. Pentru unii dintre aceștia, rolurile pe care le-au avut în anumite show-uri de televiziune au fost doar o dezamăgire rezultată din munca de pe platourile de filmare.

De la actori adolescenți, până la comedianți deja renumiți, mai jos ți-am pregătit o listă a actorilor care regretă că au făcut parte dintr-un show TV.

Mischa Barton – The O.C.

Mischa Barton a făcut parte din distrubuția serialul american The O.C, având rolul unei adolescente bogate și populare în liceu. Viața personajului său a trecut prin diverse etape și s-a confruntat cu probleme cu alcoolul și neînțelegeri cu părinții. Mischa a părăsit platoul de filmare în timpul celui de-al treilea sezon, după ce personajul său a fost ucis într-un accident de mașină.

Întrebată într-un interviu despre experiență trăită în timpul filmărilor, Mischa a declarat că, dacă ar putea da timpul înapoi, nu ar mai accepta rolul. Motivul acestei declarații a fost faptul că Mischa se aștepta ca lucrurile să fie total diferite față de cum s-au dovedit a fi.

Mandy Patinkin – Criminal Minds

Mandy Patinkin a jucat rolul unui criminalist în serialul Criminal Minds. Acesta a declarat că rolul său a fost cea mai mare greșeală a carierei sale cinematografice. Actorul nu se aștepta că toate scenele să redea violuri și crime, acest lucru afectându-l emoțional.

Așteptările sale au fost diferite în momentul în care a acceptat să participe la filmări, dar lucrul pe platoul de filmare a fost o dezamăgire pentru actor.

Stephen Dillane – Game of Thrones

Problema pe care a avut-o Stephen Dillane în interpretarea personajului său a fost complexitatea întregului scenariu. Actorul a considerat că firul poveștii este unul prea încurcat, declarând că, și atunci când îl urmarea din fața ecranului, nu putea înțelege tot ceea ce se întâmplă.

Chevy Chase – Community

Chase a făcut parte din distribuția serialului Community timp de patru sezoane, dar nu a ratat nicio ocazie de a critica serialul în mod public. Actorul a declarat că, pentru el, participarea la serial a fost o greșeală deoarece întregul proiect a fost un eșec total.

Chevy Chase a mai spus despre Community că este cea mai proastă formă de divertisment, iar în momentul în care a renunțat la rol a fost cel în care acesta pur și simplu a plecat în mijlocul filmării scenelor.

Isaac Hayes – South Park

Isaac Hayes nu a avut dintotdeauna o problemă cu a-și împrumuta pentru unul dintre personajele din South Park. Însa în anul 2006 acesta a declarat că nu mai consideră show-ul ca fiind unul interesant deoarece lucrurile au ajuns prea departe.

Abordările despre subiecte religioase au fost cele care nu i-au fost pe plac lui Hayes, mai târziu fiul său declarând pentru presă că actorul a suferit un atac cerebral vascular, unul dintre oamenii bisericii din care făcea parte motivând acest incident ca fiind urmare a participării actorului în serial.

Billy Ray Cyrus și Miley Cyrus – Hannah Montana

Când vine vorba de seria Hannah Montana, Miley Cyrus a declarat că rolul i-a adus câteva probleme pe termen lung în ceea ce privește psihicul său, însă și-a asumat acest lucru și consideră că așa a ajuns persoana care este astăzi.

În ceea ce îl privește pe Billy Ray Cyrus, artistul regretă întreaga participare la serial și a afirmat că, dacă ar putea schimba situația, ar refuza propunerea din partea echipei.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

источник:Elle.ro
1