Premierele lunii februarie: ce privim la cinema

Luna februarie, ți-a pregătit o serie de filme și desene animate pentru orice gust: comedie, acțiune, aventură și multe altele, pe care trebuie să le privești la cinematograf.

# 30 ianuarie, „1917: Speranță și moarte”

În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1 600 de vieți omenești.

# 6 februarie, „Păsări de pradă” și fantastica Harley Quinn

După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu supereroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a o salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

# 6 februarie, „Werner Gruber”

Afară din orfelinat și după primele experiențe, Mara decide să se întoarcă la casa părinților săi care au murit în mod misterios într-un accident în urmă cu mulți ani. Mara începe o nouă viață: un nou loc de muncă, un iubit Eric, totul pare să funcționeze bine. Însă vestea că cineva s-a întors să locuiască în acea casă nu îi place lui Werner Gruber, un german de origine, care cu ani în urmă era primarul din Westfield și locuia în casa dată. Mara începe să fie urmărită și amenințată, este îndemnată să părăsească Westfieldul, dar Mara continuă să ignore toate amenințările și înțelege că în toată povestea asta se ascunde adevărul despre moartea părinților săi. Cu ajutorul poștașului, Mara află cine este criminalul, fapt pentru care poștașul plătește cu viața sa. Soția lui Werner, Harriet Gruber, o îndeamnă pe Mara despre pericolul din Westfield, dar situația iese de sub control, atât pentru Mara cât și pentru ucigașul părinților săi.

# 13 februarie, „Gheața 2”

Ce se întâmplă în basme după nunta prințului și a prințesei? Patinatoarea Nadia Lapșina și jucătorul de hochei Sașa Gorin s-au căsătorit și, mai mult decât orice altceva, visează la un copil. Doar că prețul pe care vor trebui să îl plătească pentru acest vis va fi unul de neimaginat. După asemenea tulburări, pare imposibil să mizezi pe un final fericit. Dar dacă crezi acest lucru, nu știi nimic despre poveștile reale…

# 13 februarie, „Gangsteri cu stil”

Fă cunoștință cu Mickey Pearson (Matthew McConaughey), un american care și-a construit la Londra o megaafacere din traficul de marijuana. Odată ce zvonul că este în căutare de potențiali înlocuitori, pentru a ieși din schemă, se răspândește, un război incendiar se declanșează – unul în care intrigile, mita, șantajul și amenințările curg gârlă.

# 20 februarie, „Dolittle”

După ce și-a pierdut soția în urmă cu șapte ani, excentricul dr. John Dolittle (Downey), un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, se izolează în spatele porților conacului său, singura companie fiindu-i o menajerie de animale exotice. Dar când tânăra regină Victoria (Jessie Buckley) se îmbolnăvește grav, Dolittle pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică, pentru a căuta leacul care o va vindeca pe regină, regăsindu-și pe drum curajul și trezindu-și la viață istețimea legendară, pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman. În călătoria sa, doctorul va fi însoțit de un tânăr autoproclamat învățăcel (Harry Collett), dar și de o gorilă fricoasă (Remi Malek), o gâscă entuziastă, dar nu prea isteață (Octavia Spencer), un struț cinic (Kumail Nanjiani) și un urs polar exagerat de energic (John Cena), precum și de un papagal extrem de încăpățânat (Emma Thompson), care este confidentul și cel mai de încredere sfătuitor al lui Dolittle.

# 20 februarie, Sonic the Hedgehog

Filmul „Sonic the Hedgehog” urmărește peripețiile lui Sonic în încercările lui de a trece cu bine de dificultățile vieții de pe Pământ, împreună cu noul său prieten, Tom Wachowski (James Marsden). Sonic și Tom își unesc forțele pentru a-l opri pe diabolicul dr. Robotnik (Jim Carrey), care vrea să îl captureze pe Sonic și să-i folosească superputerile pentru a domina lumea. „Sonic the Hedgehog” este o comedie de acțiune live-action, bazată pe seria de jocuri video blockbuster create de Sega, și care îl are ca protagonist pe legendarul arici superrapid.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

источник:Diez.md
0