Noul film Star Wars a depășit un record deținut de Avengers: Endgame

2019 marchează încă un an foarte reușit pentru Disney, iar Star Wars: The Rise of Skywalker, ce urmează să se lanseze peste două luni, pare că va fi la box office cireașa de pe tort.

Biletele au fost deja puse în vânzare pentru noua aventură din celebra saga, iar suma obținută în prima oră în Statele Unite a depășit-o pe cea a lui Avengers: Endgame, scrie cinemagia.ro.

The Rise of Skywalker nu doar că a depășit recordul deținut de Endgame, însă potrivit site-ului de vânzare online a biletelor Atom Tickets, citat de publicația digitalspy.com, a vândut cu 45% mai multe bilete în prima oră decât pelicula Răzbunătorilor.

„Forța” pare că ajută din plin noul Star Wars și este de așteptat ca pelicula să depășească noi recorduri în topul încasărilor odată cu lansarea din decembrie.

Cel mai recent trailer al filmului a entuziasmat la maxim fanii – revenirea într-o locație celebră a seriei (sala tronului Împăratului Palpatine de la bordul celui de-al doilea Death Star) și felul în care C-3PO își ia la revedere de la prieteni sunt numai două dintre lucrurile ce au generat ample discuții în mediul online. O știre anterioară legată de peliculă confirma faptul că The Rise of Skywalker urmează să clarifice două întrebări majore legate de Rey și relația acesteia cu Forța.

Star Wars: The Rise of Skywalker va intra și în cinematografele noastre din 20 decembrie. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

источник:Cinemagia.ro
0