Cum a decurs premiera filmului „Лёд 2”

Pe 10 februarie a avut loc premiera filmului „Лёд 2”, având în rol principal pe Aglaia Tarasova și Aleksandr Petrov. Practic toate vedetele din domeniul cinematografiei au venit să aprecieze cea de-a doua parte a comediei muzicale. 

Creatorii filmului asigură că a doua parte nu este nicidecum mai rea decât prima, dar din contra va atrage publicul. Un motiv bun este că limita de vârstă va fi de 6+ și ecranizarea cinematografică se poziționează ca una de familie.

Primii spectatori ai filmului au fost vedetele, care nu au mers pe un covor tradițional de culoarea roșie, ci unul albastru, tendința anului 2020 a avut impact și aici. Spectatorii s-au împărțit în două tabere: una voia să privească creația cinematografică, iar cea de-a doua categorie voia să vadă invitații speciali.

Filmul a fost prezentat de către toată echipa de filmare și de protagoniști: Aglaia Tarasova; Aleksandr Petrov; regizorul Jora Krujnikov; producătorul Fiodor Bondarciuk; actrițele Iulia Hlynina și Nadejda Mihalkova. Fiecare reprezentant al echipei a ținut un discurs despre film, iar cel mai sensibil a fost discursul lui Aleksandr Petrov. Protagonistul a adus cuvinte de recunoștință mamei sale, rudelor, prietenilor și nu în ultimul rând iubitei sale, Stasea Miloslavskaya.

După prezentarea oficială a avut loc lansarea filmului, dar din cauza unui scurt circuit în cinematograf toți au fost evacuați din sală. Vedetele nu au reușit să vadă finalul ecranizării, dar din fericire nimeni nu a avut de suferit.

источник:ea.md
2