Venom 2 a fost confirmat, iar Tom Hardy își va relua celebrul rol

Cu 855 milioane de dolari obţinute din vânzarea biletelor în toată lumea, Venom a fost una dintre surprizele anului trecut în ceea ce priveşte adaptările de benzi desenate, scrie cinemagia.ro.

Filmul a fost un hit în China - de unde au venit aproape 272 milioane de dolari din încasări - însă cei de la Sony nu s-au grăbit să anunţe o continuare, luând în calcul unele cronici negative şi moderatul succes la box office de pe teritoriul Statelor Unite.

Venom 2 a fost în sfârşit confirmat pe 7 ianuarie, scrie Deadline.com, astfel că Tom Hardy, Michelle Williams şi Woody Harrelson (Cletus Kasady/Carnage) îşi vor reînnoi contractele. De scenariu se va ocupa tot Kelly Marcel (Saving Mr. Banks, Fifty Shades of Grey, Cruella), ce a făcut modificări de ultim moment în povestea primului film.

La cârma producţiei este foarte posibil să revină Ruben Fleischer, mai ales că acesta s-a arătat interesat de o continuare. Momentan, Fleischer lucrează şi la sequel-ul lui Zombieland 2, iar următorul film Sony din universul Spider-Man este Morbius, astfel încât este puţin probabil să vedem Venom 2 mai devreme de 2021.

источник:Cinemagia.ro
0