Daniel Radcliffe a confirmat că seriile Harry Potter vor fi refăcute

Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter, spune că franciza va fi reînnoită în viitor și că el nu este, cu siguranță, ultimul actor care îl va portretiza pe celebrul personaj.

Starul, în vârstă de 29 de ani, a recunoscut că ar fi "fascinant" să existe o altă variantă și că își dorește să o vadă: "Sunt sigur că va există o altă versiune. Știu că nu sunt ultimul Harry Potter pe care îl voi vedea în viață mea-o să mai avem parte de câțiva."

El a continuat: "Va fi interesant să vedem cât timp vor rămâne aceste filme celebre... în acest moment sunt ridicate pe un piedestal, dar va veni o vreme când strălucirea se va estompa. Va fi interesant dacă vor decide să le refacă; Sunt fascinat de idee."

Aceasta nu a fost prima dată când Daniel și-a exprimat interesul de a vedea o serie derivată din seria bazată pe romanele lui J.K. Rowling, scrie filmnow.ro.

Daniel Radcliffe a primit rolul lui Harry Potter când avea doar unsprezece ani și a jucat personajul timp de zece ani, alături de Rupert Grint și Emma Watson.

источник:filmnow.ro
0