Ce sumă a cheltuit Lady Gaga pentru ținută și bijuterii la Golden Globes 2019

Cunoscuta cântăreață, Lady Gaga, a făcut iarăși „ravagii” cu ținuta sa. La premiile Globurile de Aur, artista a purtat o rochie de poveste, semnată de Valentino, care a necesitat doi oameni pentru a purta trena, scrie zugo.md.

Totuși, aceasta nu a fost cea mai scumpă piesă a ţinutei sale, pentru că bijuteriile asortate au o valoare de tocmai cinci miloane de dolari. Colierul purtat de Gaga a fost creat de celebra casă de bijuterii „Tiffany & Co”, special pentru această ocazie. Numit „Aurora”, el este creat din 300 de diamante briliante şi un diamant în formă de pară, care are 20 de carate.

„Conceput special pentru Lady Gaga în magazinul emblematic situat pe Fifth Avenue în New York, colierul Aurora reprezintă un omagiu către stele – la propriu şi la figurat. Numele este inspirat după fenomenul natural dramatic şi hipnotizană, aurora boreală”, au afirmat reprezentanții „Tiffany & Co”.

O altă bijuterie ce a dat strălucire cântăreței este perechea de cercei din diamante în valoare de 115.000 de dolari şi trei brăţări în stil asemănător, totul la un preț total de cinci milioane de dolari.

„Colierul „Aurora” de la Tiffany, făcut special pentru apariţia lui Gaga la Globurile de Aur, captează măiestria rochiei purtată de aceasta. Acest moment este unul special – este prima ceremonie la care participă Gaga – aşa că noi am vrut ca bijuteriile şi ţinuta să se potrivească perfect,”, au spus stiliştii vedetei, Tom Eerebout şi Sandra Amador.

Amador a ținut să menționeze: „Ce ar fi mai potrivit decât acestă piesă unicat pentru a marca performanţa superbă a lui Gaga în filmul „S-a născut o stea”?”, scrie mediafax.ro.

источник:zugo.md
0