afisha
Новости

Hackathon: datele vorbesc despre tine(ri)

Generator Hub, Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 202
Я пойду

0

идут
Дата: с 20 Октября по 21 Октября 2017, 18:00
Место: Generator Hub
Chișinău, bd. Ştefan cel Mare și Sfânt, 202
Контакты: +37368534510

Participă la Hackathon şi demonstrează cât de inovativ poţi fi în explorarea datelor despre tineri!

CE: Hackathon de două zile pentru a explora datele referitoare la situaţia tinerilor din ţară. Participanții grupați în mai multe echipe, vor lucra timp de o zi și o noapte și vor elabora proiecte pornind de la datele recensământului și alte date care abordează direct sau indirect tinerii. Experți în statistică, IT, politici publice, tineret și advocacy vor ghida participanții și le vor oferi mentorat pentru ca împreună să vină cu cele mai creative soluții în vizualizarea și interpretarea datelor.

CINE: Consiliul Național al Tineretului din Moldova în parteneriat cu Biroul Național de Statistică, cu sprijinul UNFPA, Fondul ONU pentru Populație și Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare

IMPORTANT: Persoanele interesate să participe la Hackathon sunt invitate să aplice individual sau în echipă, completând formularul de participare aici.

Termenul-limită de înregistrare este 15 octombrie. Pentru mai multe detalii despre participarea la Hackathon și condițiile de înregistrare accesaţi Ghidul participantului.

Trei dintre proiectele participante, vor fi câștigătoare și vor primi premii și asistență ulterioară pentru transpunerea lor în practică. Totodată, acestea vor fi prezentate oficialilor, pentru a genera politici publice de impact.

похожие события

Curs AIPE Тренинги
NOUA Factură Fiscala Тренинги
Speed Business Lunch Тренинги
0 коммент. Добавить
Ошибки:

ссылка на видео

  • Ссылка на видео неправильная