December Tech Women Brunch

PreviewImage

Sărbătorile vin, iar brunch-urile rămân tot atît de actuale.

Luna decembrie mereu ne oferă o multitudine de oportunități de a finisa anul într-un mod cît mai frumos, reușit și memorabil. Plină de evenimente feerice și pregătiri active pentru sărbători, ultima lună mai dăruiește și posibilitatea de participa în brunch-urile cu persoane extrem de interesante, talentate și devotate domeniilor lor de activitate. 

La un astfel de brunch vă invită comunitatea de Tech Women, organizând o nouă sesiune în data de 14 decembrie.

De data aceasta vom avea ocazia s-o ascultăm și să interacționăm cu Elena Mutruc, Customer Success Manager al companiei Pentalog, un profesionist, un lider și un adevărat exemplu de femeie care a atins o deosebită performanță în domeniul IT.

Dacă preferați să petreceți sâmbetele în mod cît mai productiv și util - vă îndemnăm să completați formularele de aplicare cît mai rapid posibil. Doriți să aflați secretele bucătăriei sectorului IT din Moldova? Ați vrea să cunoașteți mai mult despre provocările, dar și despre avantajele lumii tehnologiilor? Sunteți interesați să deveniți și mai atașați de domeniul IT?

Acestea și diverse alte subiecte tentante pot fi dezbătute în timpul brunch-ului. Vă așteptăm sâmbătă, în data de 14 decembrie, pentru a începe zilele de odihnă în mod cît mai productiv, dar și plăcut. Pentru a participa, vă rugăm să completați formularele până pe data de 5 decembrie.
Atenție, numărul locurilor este limitat, deci grăbiți-vă.

Link-ul pentru înscriere găsiți atașat.
Pentru mai multe detalii – urmăriți pagina Tech Women și pagina evenimentului.

Chișinău, str. Studenților, 9/11