Климатическая коробка

PreviewImage

Pe 24 octombrie, prezentăm public Cutia Climatică. Conținutul acesteia a fost testat de 174 de profesori din 155 școli, alături de 3100 de elevi.

Vino pe 24 octombrie, la 10:00, să afli de la profesori și elevi de ce e nevoie de educație ecologică și să te informezi despre planurile Ministerului Educației, Culturii și Cercetării și Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, de a integra subiectul mediului și schimbării climei în programul școlar. 

Totodată, testează-ți cunoștințele despre climă și mediu la o victorină moderată de jurnalistul și vloggerul Dorin Galben. 

Înregistrează-te aici!

Cutia Climatică este o inițiativă educațională inovativă și interactivă a Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) pentru regiunea Europei și Asiei Centrale. Astfel, Cutia Climatică – enciclopedie online, disponibilă și ca aplicație pentru telefonul mobil – educă despre stilul de viață prietenos climei și mediului. Programul educațional a fost elaborat de PNUD cu sprijinul financiar al Guvernului Federației Ruse, Fundației Coca-Cola și Facilității Globale de Mediu (GEF).

Enciclopedia Cutia Climatică a fost scrisă de experți în domeniile climatologie, geografie, biologie și economie, care au colaborat cu profesori și scriitori de literatură pentru copii. Acum, ea este utilizată de apr. 50.000 de elevi din opt țări din Europa de Est și Asia Centrală. 

Chișinău, str. Tighina, 49/3
+37322220045