BASIC - курс дизайна интерьера

PreviewImage

Deja la a doua ediție, Şcoala de Design DCC în parteneriat cu Artcor organizeaza Cursul de Design Interior #BASIC care te va iniția în domeniul designului, unul pe cât de complex pe atât de artistic și creativ. 

Înscrie-te aici!

Ce trebuie să cunoști despre cursul #BASIC:

Este un curs pregătit pentru cei la început de drum. 16 lecții într-o atmosferă creativă și relaxată, în care vei învăța despre regulile conturării unui decor armonios de la A la Z. Despre culoare, stiluri și abordarea spațiilor mici sau a celor mari, despre efectele luminii în decor, soluții de compartimentare, trucuri și idei wow. Se bazeaza pe multa practică, si workshopuri speciale. 

Cursul BASIC nu este doar despre însușirea unor reguli, înseamnă familiarizarea cu principiile de design și cu maniera de interventie asupra unui spațiu.

Programul cursului include studierea:

- stilurilor de design interior;
- caracterului locuințelor și spațiilor;
- elementelor de delimitare a spațiului locuit;
- circulatiei in cadrul locuintei și amplasarea grupurilor de mobilier
- interacțiunii designerului cu specialisti aferenti și etica profesională la workshopurile showroomurilor de specialitate

Fiindcă de multe ori designul de interior înseamnă mai mult atmosferă decât limbaj tehnic, la cursul de Design Interior Basic vei lucra cu decupaje, mostre de textile și de tapet, creioane, markere și printuri, care deja te așteaptă. 

Asigură-te că ți-ai rezervat un loc în echipă!  bit.ly/basic-curs

Pentru cei care își doresc să studieze mai aprofundat și să se specializeze mai mult în designul de interior avem o veste bună: dupa ce ați absolvit Cursul de Design Interior BASIC, puteți urma Cursul Advanced, de 3 luni, care vă permite o viziune mai de ansamblu și studiu mai aprofundat. Am observat cât de mult i-a ajutat și pe cei deja cu studii în domeniu, i-a familiarizat cu o metodă de lucru, i-a învățat skill-uri necesare în munca cu clientul, le-a inspirat perspective noi de abordare și de prezentare a proiectelor. 

Chișinău, str. 31 August 1989, 137
+37369113331